Νέο Kia Sorento

Νέο Kia Sorento

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου Sorento.

Δεν άργησε η Kia να μας παρουσιάσει την τρίτη γενιά του SUV Sorento, και μετά τα σκίτσα της εξωτερικής εμφάνισής του και της καμπίνας, ήρθε η ώρα να δούμε και τις αληθινές φωτογραφίες.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, το νέο Kia Sorento δεν θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του. Η σύγχρονη σχεδίασή του παραπέμπει σε premium μοντέλα, γεγονός που ενισχύεται από και την ελαφρώς χαμηλή γραμμή της οροφής και τα μικρότερα παράθυρα. Η χαρακτηριστική για Kia μάσκα “Μύτη της Τίγρης” έχει έντονη παρουσία, με τους σχεδιαστές να προσπαθούν να της δώσουν μια πιο τρισδιάστατη μορφή. Ακόμα, τα άβαφα προστατευτικά πλαστικά χαμηλά, δίνουν τον απαραίτητο macho και περιπετειώδη χαρακτήρα στο μοντέλο.

Από πλευράς διαστάσεων, το νέο μοντέλο έχει μήκος 4.780 mm (+95 mm) και ύψος 1.685 mm (-15 mm), με το μεταξόνιο των 2.780 mm (+80 mm) να υπόσχεται μεγάλους χώρους και στις τρεις σειρές καθισμάτων.

Η Kia δεν ανέφερε γκάμα κινητήρων, αλλά είναι σίγουρο ότι πέρα από βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, θα υπάρχει και μία υβριδική.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες εσωτερικού θα αποκτήσουμε την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου στην Έκθεση του Παρισιού, όπου και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

[Πηγή: Kia]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube