Το νέο Kia Sorento παίρνει μορφή [video]

Το νέο Kia Sorento παίρνει μορφή [video]

Η τρίτη γενιά του μεγάλου SUV της Kia είναι σχεδόν έτοιμη, και αυτό το video μας αποκαλύπτει τα βασικά χαρακτηριστικά της εμφάνισής του.

Το νέο Kia Sorento πρόκειται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Σαλόνι του Παρισιού και η Kia ξεκίνησε ήδη το «κρυφτό» δημοσιεύοντας το πρώτο του teaser video.

Το Kia Sorento είναι ένα 7θέσιο SUV, αντίστοιχο σε διαστάσεις με το Nissan X-Trail. Όπως φαίνεται από το video, για την τρίτη γενιά του η Kia αφήνει πίσω τη συντηρητική εμφάνιση του υπάρχοντος μοντέλου και επιλέγει πιο δυναμικές φόρμες. Στο εμπρός μέρος, μάσκα και φώτα παραπέμπουν στο Kia Cee'd, ενώ η πιο μεγάλη κλίση του πίσω παρμπρίζ προσπαθεί να κρύψει κάπως τον όγκο που αναπόφευκτα φέρει εκεί ένα τέτοιο μοντέλο.

Στην αγορά των Η.Π.Α., που αποτελεί και τον βασικό στόχο της Kia, το Sorento θα διατίθεται με κινητήρες βενζίνης 2,4 και 3,3 lt, σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Στην Ευρώπη όμως θα πρέπει να το περιμένουμε τουλάχιστον με έναν diesel, σαν τον 2.2 CRDi που εφοδιάζει το σημερινό μοντέλο.

[Πηγή: Car Buzz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube