Νέο DS 4: Παρουσίαση την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου

Νέο DS 4: Παρουσίαση την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου

Το ολοκαίνουργιο κόμπακτ μοντέλο της DS Automobiles, το DS 4, με νέο teaser που μας αποκαλύπτει τη φωτεινή «υπογραφή» του, παρουσιάζεται επίσημα μεθαύριο, 3 Φεβρουαρίου.

DS 4 teaser

Σιγά-σιγά, συντίθεται η νέα γκάμα της DS Automobiles. Ύστερα από το DS 7 Crossback (Φεβρουάριος 2017), το DS 3 Crossback (Σεπτέμβριος 2018) και το DS 9 (Φεβρουάριος 2020), η γαλλική φίρμα είναι έτοιμη να το νέο DS 4.

Οι «προσκλήσεις» για την παρουσίαση του αυτοκινήτου εστάλησαν και είναι για την προσεχή Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου. Δύο ημέρες από την προθεσμία, ένα teaser μας αποκαλύπτει την εμπρός φωτεινή «υπογραφή» του, με μεγάλα άγκιστρα που πλαισιώνουν τον προφυλακτήρα.

Χάρη σε αυτό το κόμπακτ μοντέλο, η DS Automobiles θα αυξήσει σε μεγάλο βαθμό το αποτύπωμά της στην αγορά, καθώς με την DS 4 έρχεται θα τοποθετηθεί στην πιο σημαντική κατηγορία στην Ευρώπη. Όσον αφορά το μέγεθος, θα καλύψει το κενό μεταξύ των DS 3 Crossback και DS 7 Crossback, με την DS 4 να ανταποκρίνεται μάλιστα στις προσδοκίες όσων δεν θέλουν SUV!

Η δεύτερη DS 4 της Ιστορίας θα φέρει την DS Automobiles σε μια νέα εποχή, ούσα μια εξέλιξη της σχεδιαστικής σπουδής που ανακοινώθηκε από το πρωτότυπο Aero Sport Lounge που παρουσιάστηκε πέρυσι. Το αυτοκίνητο θα εγκαινιάσει επίσης νέες τεχνολογίες στο Groupe PSA, που ο όμιλος έδειξε σε avant-première τον περασμένο Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει ένα νέο HUD με επαυξημένη πραγματικότητα και μια βελτιωμένη έκδοση στην ημιαυτόνομη οδήγηση, η οποία θα υποβοηθείται από πληροφορίες πλοήγησης.

Από την πλευρά του κινητήρα, έχει ήδη επιβεβαιωθεί η παρουσία της υβριδικής παραλλαγής με τα 225 άλογα. Υπομονή δύο μέρες και θα μάθουμε τα πάντα…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube