Nέο DS 4, επίσημη παρουσίαση στις 3 Φεβρουαρίου

Nέο DS 4, επίσημη παρουσίαση στις 3 Φεβρουαρίου

Το καινούργιο, κόμπακτ μοντέλο της DS Automobiles, το DS 4, θα αποκαλυφθεί επίσημα σε δύο εβδομάδες.

DS 4

Σιγά σιγά, η νέα γκάμα της DS Automobiles διευρύνεται. Ύστερα από το DS 7 Crossback που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2017, το DS 3 Crossback τον Σεπτέμβριο του 2018 και το DS 9 το Φεβρουάριος του 2020, η γαλλική φίρμα είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο DS 4. Tα προσκλητήρια μόλις εστάλησαν και είναι για τις 3 Φεβρουαρίου.

Με αυτό το κόμπακτ μοντέλο, η DS Automobiles θα αυξήσει σημαντικά την κάλυψη της αγοράς, καθώς το DS 4 έρχεται για να τοποθετήσει την εταιρεία στην πιο σημαντική κατηγορία στην Ευρώπη. Όσον αφορά το μέγεθος, θα καλύψει το κενό μεταξύ των DS 3 Crossback και DS 7 Crossback, ενώ θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όσων δεν θέλουν ένα SUV!

Το δεύτερο DS 4 της Ιστορίας θα φέρει την DS Automobiles σε μια νέα εποχή, ιδίως με την εξέλιξη του σχεδιασμού που ανακοινώθηκε μέσω του πρωτοτύπου Aero Sport Lounge που παρουσιάστηκε πέρυσι. Το αυτοκίνητο θα εγκαινιάσει επίσης νέες τεχνολογίες στο Groupe PSA που η γαλλική φίρμα παρουσίασε σε avant-première τον Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει μια νέα οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας και μια βελτίωση στην ημιαυτόνομη οδήγηση, η οποία θα υποβοηθείται από πληροφορίες πλοήγησης.

Από την πλευρά του κινητήρα, έχει ήδη επιβεβαιωθεί η παρουσία υβριδικής παραλλαγής με 225 άλογα. 

Αλλά για τα υπόλοιπα και για άλλα που πιθανώς δεν έχουν ανακοινωθεί υπομονή για δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube