Το νέο Citroën C4 Cactus ξεκίνησε το κρυφτό

Το νέο Citroën C4 Cactus ξεκίνησε το κρυφτό

Το νέο crossover θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 5 Φεβρουαρίου, πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμα της σειράς DS και ακριβώς 136 από τη γέννηση του Andre Citroën.

Το Citroën C4 Cactus παραγωγής μας αποκαλύπτεται εν μέρει λίγο πριν την παρουσίασή του. Θα μοιάζει αρκετά με το πρωτότυπο Cactus, θα έχει όμως συμβατικούς κινητήρες χαμηλής απόδοσης. Ξεχάστε όχι μόνο το υβριδικό σύστημα HybridAir αλλά και τον 1.6 THP σε οποιαδήποτε εκδοχή του.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Citroen αποκαλύπτουν τη γραμμή της οροφής του C4 Cactus. Θυμίζει αμάξωμα station wagon αλλά παραμένει στιλάτη και αρκετά κοντά στις γραμμές του πρωτοτύπου που παρουσιάστηκε στην πρόσφατη Έκθεση Φρανκφούρτης.



Αν αυτός ο συνδυασμός πρακτικότητας και αυξημένης απόστασης από το έδαφος αποδειχθεί επιτυχημένος σε επίπεδο πωλήσεων θα προκύψουν και άλλα μοντέλα Cactus, τα οποία μάλιστα ενδέχεται να αντικαταστήσουν κάποια από τα συμβατικά μοντέλα της Citroën.



Στις 5 Φεβρουαρίου 2014, ημερομηνία παρουσίασης του Citroën C4 Cactus, συμπληρώνονται πέντε χρόνια από το λανσάρισμα της σύγχρονης σειράς DS και ακριβώς 136 από τη γέννηση του Andre Citroën, ιδρυτή της γαλλικής φίρμας.

[Πηγή Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube