Νέο Audi A1 2019, έτσι θα μπορούσε να είναι

Νέο Audi A1 2019, έτσι θα μπορούσε να είναι

Οι καλλιτεχνικές απεικονίσεις σχετικά με το πώς θα μπορούσε να είναι το μελλοντικό A1 2019 δίνουν και παίρνουν και εμείς διαλέγουμε τις καλύτερες.

Η φίρμα από το Ingolstadt θα λανσάρει τη δεύτερη γενιά του σουπερμίνι της, του Α1, το 2018.

Αναμένοντας λοιπόν την παρουσίασή του τον επόμενο χρόνο, ο Ολλανδός σχεδιαστής Remco Meulendijk υποθέτει με το σχέδιό του, δίνοντάς μας δύο καλλιτεχνικές απεικονίσεις. Εικόνες που βασίζονται στο πρωτότυπο εξέλιξης του μοντέλου που απαθανατίστηκε στις αρχές του χρόνου.

Το πρωτότυπο εξέλιξης «αιφνιδιάστηκε» από τους φωτογράφους-κατασκόπους, τον περασμένο μήνα στη Σουηδία, καμουφλαρισμένο και κατά τη διάρκεια δυναμικών δοκιμών. Έτσι δεν χρειάστηκε και πολύ για να καταπιαστεί ο γραφίστας Remco Meulendijk να παραδώσει στο κοινό την εκδοχή του χωρίς καμουφλάζ.

Σαφώς και αυτές οι καλλιτεχνικές απεικονίσεις δεν έχουν τίποτα το επίσημο πάνω τους, αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο ενδιαφέρουσες. Επί της ουσίας, το A1 αλά Meulendijk υιοθετεί πομπέ εμπρός καπό, κατά το σχεδιαστικό στιλ του Audi A5 και μάσκα που παραπέμπει στη μύτη του πρωτοτύπου Prologue. Οι πλευρικές εισαγωγές αέρα είναι αξιοπρόσεχτο πόσο αρμονικά ενσωματώνονται στο σύνολο.



Οι πίσω κολόνες έχουν σχεδιαστική συγγένεια με αυτές του Q2 του κόμπακτ SUV της εταιρείας, ενώ το πίσω κρύσταλλο αλά A3 εξασφαλίζει πιο ευήλιο σαλόνι από αυτό του υφιστάμενου A1. Από τεχνικής άποψης, αναμένουμε το νέο Audi 2019 να υπoστηρίζεται από την πλατφόρμα MQB A0 του Volkswagen Group που ήδη έκανε το ντεμπούτο της στο νέο SEAT Ibiza και αργότερα τα νέα VW Polo και Škoda Fabia. Το μικρό της Audi θα διατίθεται αποκλειστικά σε 5θυρο, ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση της κατάργησης των 3θυρων στα σουπερμίνι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube