Audi: Prologue Allroad concept στη Σαγκάη

Audi: Prologue Allroad concept στη Σαγκάη

Άλλο ένα πρωτότυπο που δείχνει τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση της μάρκας θα αποκαλυφθεί στην Έκθεση.

Μετά το Coupe που παρουσιάστηκε στο Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο και το στέισον Avant που είδαμε τον Μάρτιο στη Γενεύη, η Audi θα δείξει την τρίτη βερσιόν του concept Prologue σε λίγες μέρες στη Σαγκάη.

Πρόκειται για το Prologue Allroad, που θα μας προϊδεάσει για την crossover βερσιόν της νέας γενιάς του Audi A6 που θα μπει στην παραγωγή το 2018.

Σχεδιασμένο στο κύριο στούντιο της μάρκας στο Ingolstadt υπό την επίβλεψη του αρχισχεδιαστή March Lichte, θα βασίζεται στο (εικονιζόμενο) Prologue Avant και θα έχει τα στοιχεία που έχουν γίνει συνώνυμα με το Allroad. Ήτοι, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, επιθετικότερους σε σχεδίαση προφυλακτήρες με προστατευτικά στο κάτω μέρος, πλαστικά «φρύδια» στα φτερά και αλουμινένιες μπάρες οροφής.

Πηγές μέσα από την εταιρεία αναφέρουν ότι και η καμπίνα θα έχει αλλαγές σε σχέση με τα άλλα δύο concept, με στόχο να δώσει μια πιο «σκληροτράχηλη» εμφάνιση.

Στο σταντ της γερμανικής εταιρείας θα βρίσκεται επίσης και ένα νέο υβριδικό plug-in σύστημα κίνησης, που συνδυάζει βενζινοκινητήρα με ηλεκτροκινητήρα. To σύστημα αυτό θα τοποθετηθεί στη δεύτερη γενιά του Q7 και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από την επόμενη χρονιά. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube