Νέα Porsche Taycan Cross Turismo

Νέα Porsche Taycan Cross Turismo

Το χαρτοφυλάκιο των ηλεκτρικών μοντέλων της Porsche εμπλουτίζεται με τη νέα Taycan Cross Turismo.

Τη γνωρίσαμε ως πρωτότυπο, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το 2018 και πλέον, ήρθε η ώρα να συστηθούμε και με την έκδοση παραγωγής. Αναφερόμαστε φυσικά στην Porsche Taycan Cross Turismo, τη liftback version της γνωστής πλέον σε όλους μας Taycan.

Η Porsche, ακολουθεί και στη νέα «ηλεκτρική» σειρά της οικογένειας Taycan, την ίδια φιλοσοφία -ως προς τα αμαξώματα- όπως και στην Panamera (sports sedan/liftback). Προφανώς, ο έξτρα διαθέσιμος χώρος για επιβάτες και αποσκευές καθώς και η «εναλλακτική» σιλουέτα, αποδεικνύεται στην πράξη, ότι προσφέρουν στην Porsche αυτό που προσδοκά εμπορικά από την κίνηση αυτή! 

tay

Η Taycan Cross Turismo, θα παρουσιαστεί επίσημα πριν τα τέλη Μαρτίου, όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Mark Webber το κοινό, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. O 44χρονος πρεσβευτής του «brand» και πρώην πιλότος της Formula 1, είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το τελικό πρωτότυπο μοντέλο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «η νέα Taycan Cross Turismo είναι μια «original» Porsche, σε αίσθηση, απόδοση και χαρακτήρα».

Παρότι, το τεχνικό προφίλ του μοντέλου δεν έγινε γνωστό, θεωρούμε ότι δε θα έχει καμία διαφορά ως προς την ιπποδύναμη τουλάχιστον με την Taycan, που σημαίνει πως ανάλογα με την έκδοση η ισχύς θα κυμαίνεται από τους 530 έως τους 761 ίππους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube