Νέα Porsche Cayenne Platinum Edition [video]

Νέα Porsche Cayenne Platinum Edition [video]

Η Cayenne Platinum Edition έρχεται με στόχο η αποκλειστικότητά της να δημιουργήσει ένα ντόρο και να φέρει μια φρεσκάδα στην γκάμα του μοντέλου.

Η νέα Cayenne Platinum Edition σχεδιάστηκε για να συνδυάσει το στιλ και την αποκλειστικότητα, ούσα μια έκδοση που έρχεται με εμπρός φώτα bi-xenon, φιμέ τζάμια και 19άρες ζάντες Cayenne Design ΙΙ με χρωματιστό αφαλό Porsche.

Το αυτοκίνητο διατίθεται σε ασημί χρώμα της πλατίνας (Platinum Silver Metallic), αλλά επίσης και σε μαύρο, λευκό, γκρι (Meteor Grey Metallic), μαύρο του βαλσάτη (Basalt Black Metallic), καφέ του ξύλου (Mahogany Metallic) και λευκό του μάρμαρου (Carrara White Metallic) κατόπιν παραγγελίας.



Η καμπίνα, σε δύο χρωματικούς τόνους, διαθέτει ημιδερμάτινα καθίσματα, τιμόνι SportDesign και το σύστημα πολυμέσων Porsche Communication Management (PCM) με πλοήγηση GPS. Επίσης είναι εξοπλισμένη με αντιθαμβωτικούς εσωτερικούς καθρέφτες, ειδικά σχεδιασμένα πατάκια και μαρσπιέ «Platinum Edition». Άλλα στοιχεία του εξοπλισμού άξια μνείας είναι το βοήθημα παρκαρίσματος ParkAssist και το τιμόνι μεταβλητού λόγου Power Steering Plus.



Η Cayenne Platinum Edition αφορά την έκδοση με τον 3,6λιτρο V6 που αποδίδει 300 PS και 40,8 kgm, αλλά και την 3λιτρη ντίζελ με τους 245 PS και τα 56,1 kgm.



H Cayenne Platinum Edition θα είναι διαθέσιμη στις εκθέσεις τον Ιανουάριο με την τιμή στη Γερμανία να ξεκινά από τα €66.379 για τη βενζινοκίνητη έκδοση και €67.212 για την ντίζελ.

[Πηγή Porsche]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube