Νέα Mercedes-Benz CLA: Διαρροή πρώτων φωτογραφιών

Νέα Mercedes-Benz CLA: Διαρροή πρώτων φωτογραφιών

Η δεύτερη γενεά της CLA έκανε πρώιμη εμφάνιση στο web, λίγες ώρες πριν από το επίσημο ντεμπούτο της στο CES στο Las Vegas.

Για άλλη μια φορά, μια Mercedes-Benz εμφανίζεται πρώιμα στον παγκόσμιο ιστό. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέου CLA διέρρευσαν μέσω του αυστραλέζικου website του Caradvice, ενώ το αυτοκίνητο πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα απόψε στο CES στο Las Vegas.

Τα καλά νέα είναι ότι το αυτοκίνητο δεν είναι απλώς μια μικρότερη και ολίγη από CLS. Το οικογενειακό ύφος της Στουτγάρδης είναι προφανές και διάχυτο στο αυτοκίνητο, κάτι λογικό, αλλά η CLA ξεχωρίζει από το έντονο σχήμα των φαναριών της. Ένα τρόπος επίσης για να διαφοροποιηθεί από την μπερλίνα A-Class, μια επίσης νέα άφιξη στην γκάμα της εταιρείας που, κατά ένα παράδοξο τρόπο, φιγουράρει ως ο πρώτος και κυριότερος αντίπαλος της CLA!

Η δεύτερη γενιά ενισχύεται τόσο σε αθλητικότητα, με τη χαμηλωμένη μάσκα της που «σημαδεύει» το δρόμο, αλλά και σε κομψότητα με μια πιο ισορροπημένη σιλουέτα. Το πίσω μέρος της είναι πιο ρευστό χάρη στην τοποθέτηση της θέσης για την πινακίδα κυκλοφορίας στον προφυλακτήρα. Το βλέμμα των περισσοτέρων ίσως τραβήξουν οι πορτοκαλί διακοσμήσεις του αυτοκινήτου της φωτογραφίας (μέσα έξω), αλλά οι πιο συντηρητικοί και κλασικοί μην πανικοβάλλεστε! Πρόκειται αποκλειστικά για τη σπέσιαλ έκδοση του λανσαρίσματος.

merc cla II

Και όσον αφορά το εσωτερικό έγινε αυτό που υποψιαζόμαστε: Στην καμπίνα υπάρχει το ταμπλό της Α-Class. H διπλή οθόνη εν σειρά και οι αεραγωγοί-τουρμπίνες δίνουν για παράδειγμα κι εδώ το «παρών», αλλά είναι κρίμα που δεν υπάρχουν στοιχεία που να τη διαφοροποιούν τη CLA από την ξαδέρφη της.

merc cla II

Κατά τα λοιπά, κάντε υπομονή μέχρι το τέλος της ημέρα, οπότε και θα μάθουμε από επίσημα χείλη όλες τις τεχνικές και άλλες λεπτομέρειες από το CES στο Las Vegas.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube