Νέα γενιά για το ηλεκτρικό Chevrolet Bolt

Νέα γενιά για το ηλεκτρικό Chevrolet Bolt

Η αμερικανική εταιρεία επιβεβαίωσε διά μέσου της Mary Barra, CEO της General Motors, ότι το Chevrolet Bolt θα έχει απόγονο.

Chevrolet Bolt 2023

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των τελευταίων 3μηνιαίων αποτελεσμάτων, η Mary Barra, διευθύνουσα σύμβουλος της General Motors επιβεβαίωσε ότι το Chevrolet Bolt θα αποκτήσει σύντομα διάδοχο.

Το μικρό ηλεκτρικό του Αμερικανού κατασκευαστή σημειώνει επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δυστυχώς δεν πωλείται στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης, όπου η Chevrolet δεν είναι πλέον παρούσα. Η εταιρεία υπόσχεται ένα μοντέλο που θα παραμείνει προσιτό, χωρίς να θυσιάζει την τεχνολογία και την αυτονομία.

Με εμπορικό λανσάρισμα το 2017, το Chevrolet Bolt κατέγραψε τις καλύτερες πωλήσεις του στις αρχές του 2023

Chevrolet Bolt 2023

«Οι πελάτες μας αγαπούν το Chevrolet Bolt σήμερα. Έχει επιτύχει ρεκόρ πωλήσεων και μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά ικανοποίησης και αφοσίωσης στον κλάδο», είπε η Barra. «Είναι επίσης μια σημαντική πηγή κερδοφόρων πωλήσεων για τον όμιλο και για τη Chevrolet».

Η Mary Barra επιβεβαίωσε ότι η GM θα ξεκινήσει πολύ γρήγορα αυτό το πρότζεκτ, το οποίο είναι κρίσιμο για τον όμιλο. «Θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας φέρνοντας ένα νέο Chevrolet Bolt. Και θα το τρέξουμε πιο γρήγορα από ένα εντελώς νέο πρόγραμμα».

Chevrolet Bolt 2023

«Τα μηχανολογικά έξοδα και οι επενδύσεις κεφαλαίου θα είναι σημαντικά χαμηλότερα. Θα ενημερώσουμε το μοντέλο με τις τεχνολογίες Ultium και Ultifi και εφαρμόζοντας την αρχή μας, «νικώντας με απλότητα».

Η ανάγκη της αμερικανικής φίρμας και της GM να διατηρήσει Chevrolet Bolt στηn γκάμα της είναι προφανής. Λανσαρισμένο το 2017, το Bolt κατέγραψε τις καλύτερες πωλήσεις του στις αρχές του 2023.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube