Νέα έκδοση GP Pack για το MINI John Cooper Works

Νέα έκδοση GP Pack για το MINI John Cooper Works

Το MINI JCW GP Pack είναι εμπνευσμένο από την κορυφαία έκδοση GP.

Για εκείνους που θα ήθελαν λίγο από την αίγλη του MINI John Cooper Works GP, η MINI προσφέρει τη νέα έκδοση GP Pack με αισθητικές προσθήκες που παραπέμπουν στην κορυφαία έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Το MINI JCW GP Pack ξεχωρίζει εξωτερικά από την απόχρωση Racing Grey metallic για το αμάξωμα, σε συνδυασμό με Melting Silver metallic για την οροφή, την αεροτομή και τους καθρέφτες.

Λεπτομέρειες όπως η εισαγωγή αέρα στο καπό, τα πλαίσια των φωτιστικών σωμάτων, τα εμβλήματα, οι χειρολαβές και η τάπα βενζίνης είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, όπως και οι ζάντες 18" που φέρουν πλέον το έμβλημα GP στο κέντρο.

Επιπλέον, τα φώτα εμπρός και πίσω έχουν φιμέ κρύσταλλα, όπως και τα πίσω παράθυρα. Κατά τα άλλα, έχουμε να κάνουμε με το γνωστό αεροδυναμικό πακέτο του JCW.

MINI JCW GP Pack

Στο εσωτερικό που είναι τετραθέσιο (αντίθετα με το πιο σκληροπυρηνικό και διθέσιο John Cooper Works GP) βρίσκουμε τιμόνι με επένδυση Waknappa Leather και κόκκινες ραφές, σπορ καθίσματα JCW με επένδυση Leather Dinamica και το έμβλημα GP το οποίο συναντάμε επίσης στα πατάκια, τα paddles αλλαγής σχέσεων (εκτυπωμένα σε 3D Printer) και τα πατήματα των μαρπσιέ. Προαιρετικά διατίθενται JCW επιλογέας ταχυτήτων και χειρόφρενο με επένυδση από carbon fibre και Alcantara.

Κάτω από το καπό βρίσκουμε το γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων που αποδίδει 231 PS (όπως και στην έκδοση John Cooper Works) και συνεργάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο 8 σχέσεων. 

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε την τιμή του MINI JCW GP Pack όμως εικάζουμε πως θα είναι ελαφρώς αυξημένη σε σύγκριση με το "απλό" JCW στο οποίο βασίζεται, και προφανώς χαμηλότερη από το JCW GP περιορισμένης παραγωγής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube