Μοναδικό Koenigsegg Jesko Cherry Red Edition

Μοναδικό Koenigsegg Jesko Cherry Red Edition

Η Luxuryandexpensive προσφέρει αυτή την ειδική έκδοση του Jesko έναντι € 2.350.000.

Η αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων Luxuryandexpensive πουλά ένα μοναδικό Koenigsegg Jesko Cherry Red Edition έναντι € 2.350.000 (προ φόρων) δίνοντας την ευκαιρία σε έναν ακόμη πελάτη να γευτεί τη χαρά της ιδιοκτησίας του σπάνιου υπεραυτοκινήτου.

Το Koenigsegg Jesko θα παραχθεί σε 125 μονάδες στο εργοστάσιο του Ängelholm ξεκινώντας από το 2020. Όλα τα Jesko είχαν ήδη βρει αγοραστές 5 ημέρες μετά από την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στην Έκθεση Γενεύης, ενώ μερικά από αυτά αγοράστηκαν από αντιπροσωπείες με στόχο την μεταπώληση.

Koenigsegg Jesko

Το Jesko Cherry Red Edition ξεχωρίζει από την κόκκινη απόχρωση που ομολογουμένως του πάει πολύ και συνδυάζεται ιδανικά με τα ανθρακονημάτινα αεροδυναμικά βοηθήματα και τις πεντάκτινες ζάντες 21" που είναι επίσης κατασκευασμένες από ανθρακονήματα.

Στο εσωτερικό που είναι πιο ευρύχωρο και πιο άνετο σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της Koenigsegg, βρίσκουμε κλιματισμό, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, θύρες USB, ρυθμιζόμενα καθίσματα και τιμόνι, αλλά και επενδύσεις από δέρμα ή alcantara.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέο Koenigsegg Jesko

Koenigsegg Jesko

Να θυμίσουμε πως το νέο μοντέλο της Koenigsegg φορά κινητήρα 5.0 Biturbo V8 με απόδοση 1.600 PS και 1.500 Nm ροπής (με καύσιμο Ε85) ο οποίος συνεργάζεται με ένα επαναστατικό κιβώτιο 9 σχέσεων, ενώ το συνολικό βάρος του οχήματος είναι 1.420kg χάρη στο ελαφρύ (και άκαμπτο) monocoque σασί από ανθρακονήματα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 480 km/h, αν και φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ στην πράξη από όχημα παραγωγής. 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Koenigsegg Jesko στους δρόμους της Ελβετίας

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube