Το Koenigsegg Jesko στους δρόμους της Ελβετίας

Το Koenigsegg Jesko στους δρόμους της Ελβετίας

Το σουηδικό υπεραυτοκίνητο των 1.600 PS βγήκε βόλτα για φωτογράφιση στην εξοχή.

Το νέο Koenigsegg Jesko είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, όμως τώρα η σουηδική εταιρεία επιστρέφει με νέες εικόνες του υπεραυτοκινήτου στην εξοχή.

Jesko

Η φωτογράφιση έγινε στην επαρχιακή πόλη της Λουκέρνης στην Ελβετία σε ένα ιδανικό σκηνικό ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο περιβάλλον στούντιο στο οποίο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα μοντέλα της Koenigsegg.

Είναι γεγονός πως το αμάξωμα του Jesko με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τις επιθετικές γραμμές δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό στην εξοχή, κάνοντας αντίθεση με το σκούρο χρώμα της ασφάλτου, το πράσινο των δέντρων και το βαθύ μπλε της λίμνης.

Να θυμίσουμε πως το μοντέλο που πήρε το όνομα του πατέρα του Christian von Koenigsegg, φορά twin-turbo κινητήρα V8 5,0 λίτρων με απόδοση 1.600 PS (με καύσιμο E85) ο οποίος συνεργάζεται με το νέο επαναστατικό κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Jesko

Όπως είχε ανακοινώσει η Koenigsegg πριν λίγο καιρό, όλη η παραγωγή 125 μονάδων του αυτοκινήτου έχει ήδη ξεπουλήσει, μόλις λίγες μέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα του.

Παρά τη μεγάλη κίνηση γύρω από το νέο υπεραυτοκίνητο, η σουηδική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πότε θα το δούμε στους δρόμους αλλά ούτε και την τιμή του που φημολογείται πως αγγίζει τα $3 εκατομμύρια δολάρια (2,64 εκατομμύρια ευρώ).

Μέχρι να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το Jesko, ας απολαύσουμε τις πανέμορφες φωτογραφίες του από τη Λουκέρνη!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube