Mitsuoka Buddy: Ένα RAV4 με εμφάνιση Chevrolet Tahoe

Mitsuoka Buddy: Ένα RAV4 με εμφάνιση Chevrolet Tahoe

Η Mitsuoka ξαναχτυπά με το πρώτο της SUV.

Η Mitsuoka, γνωστή από την περίεργης αισθητικής γκάμα της που βασίζεται επί το πλείστον σε υπάρχοντα μοντέλα άλλων κατασκευαστών, παρουσίασε το τελευταίο της δημιούργημα - Mitsuoka Buddy.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Toyota RAV4 Hybrid AWD-i

Ο «φιλαράκος» είναι ένα C-SUV με ρετρό σχεδιασμό, που χρησιμοποιεί ως βάση το δημοφιλές Toyota RAV4. Αυτό είναι εμφανές από το προφίλ του αυτοκινήτου που δεν έχει δεχθεί αισθητικές επεμβάσεις διατηρώντας τη γραμμή παραθύρων, τις πόρτες και τους τετραγωνισμένους θόλους των τροχών.

Mitsuoka Buddy

Εκεί που οι σχεδιαστές της Mitsuoka εβαλαν όλη τους την τέχνη, είναι στο εμπρός και το πίσω μέρος, παίρνοντας έμπνευση από τα αμερικανικά SUV της δεκατίας του '80 και του '90. Πιο συγκεκριμένα η μάσκα είναι εντελώς νέα, με τετραγωνισμένη γρίλια που ενσωματώνει τα διπλά φώτα σε κάθετη διάταξη, χρωμιωμένο προφυλακτήρα και φουσκωμένο καπό.

Πίσω, έχουμε μακρόστενα φώτα LED που μοιάζουν να προέρχονται από Cadillac, προφυλακτήρα με χρωμιωμένο διακοσμητικό και νέα πόρτα του χώρου αποσκευών που φέρει την επιγραφή Mitsuoka. Έχουμε επίσης νέα σχέδια τροχών και εμπλουτισμένη χρωματική παλέτα με 11 αποχρώσεις και 6 συνδυασμούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota RAV4 μεταμορφώνεται σε Lamborghini Urus

Mitsuoka Buddy

Τα μηχανικά μέρη - όπως και η πενταθέσια καμπίνα - προέρχονται αυτούσια από τα RAV4, καθώς το Mitsuoka Buddy διατίθεται με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων, ή με υβριδικό σύστημα κίνησης σε προσθιοκίνητες ή τετρακίνητες εκδόσεις.

Η εμπορική πρεμιέρα του Mitsuoka Buddy είναι προγραμματισμένη για τις 26 Νοεμβρίου. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε ακόμα την τιμή του η οποία αναμένεται να είναι αυξημένη σε σχέση με το αντίστοιχο εργοστασιακό Toyota RAV4.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Suzuki Across: Νέο υβριδικό SUV με βάση το Toyota RAV4

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube