Το Mitsubishi Outlander σε τελική φάση δοκιμών [video]

Το Mitsubishi Outlander σε τελική φάση δοκιμών [video]

Η τέταρτη γενιά του Mitsubishi Outlander θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου.

Η Mitsubishi δημοσίευσε ένα επίσημο βίντεο από τα τελικά στάδιο των δοκιμών εξέλιξης της νέας γενιάς Outlander, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου. Σε αυτό βλεπουμε το επερχόμενο D-SUV της Mitsubishi να περνά από δοκιμάσίες σε χιόνι, λάσπη, νερό και πίστα, προκειμένου να ελεγχθούν όλα τα συστήματα και να γίνουν οι τελικές ρυθμίσεις πριν από την έναρξη της παραγωγής. 

Με το νέο Outlander, η Mitsubishi θα εγκαινιάσει το Super All-Wheel Control system που όπως ισχυρίζεται θα προσφέρει δυνατότητες κίνησης σε κάθε τύπο εδάφους ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Η νέα γενιά θα έχει μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις από το υφιστάμενο μοντέλο και φημολογείται πως θα βασίζεται στην πλατφόρμα του νέου Nissan X-Trail. Σημαντική αναβάθμιση θα έχουμε στο σχεδιασμό με επιθετική μάσκα Dynamic Shield και πιο μοντέρνες γραμμές, όπως μαρτυρούν το επίσημο βίντεο με το καμουφλαρισμένο πρωτότυπο και η πρόσφατη διαρροή φωτογραφιών.

Στο ευρύχωρο εσωτερικό θα κυριαρχεί το ψηφιακό cockpit (ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη αφής) ενώ πλουσιότερο θα είναι και το πακέτο συστημάτων υποβοήθησης και ασφαλείας στα πρότυπα του ανταγωνισμού. Από πλευράς κινητήρων, η κορυφαία έκδοση θα έιναι plug-in hybrid (Outlander PHEV) με νέα μπαταρία που θα του χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία κοντά στα 70 km.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube