Διαρροή: Νέο Mitsubishi Outlander

Διαρροή: Νέο Mitsubishi Outlander

Η τέταρτη γενιά του Mitsubishi Outlander θα έρθει το 2021 με έκδοση plug-in hybrid.

Η τέταρτη γενιά του Mitsubishi Outlander έκανε πρόωρα την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Το νέο D-SUV θα μοιράζεται την πλατφόρμα με το νέο Nissan X-Trail και όπως βλέπουμε αποτελεί σχεδιαστική εξέλιξη του πρωτοτύπου Mitsubishi Engelberg από το 2019.

Η σημερινή τρίτη γενιά του Outlander πρωτοπαρουσιάστηκε to 2012 και δέχθηκε μια ανανέωση το 2015 οπότε ήταν καιρός για μια ριζική αλλαγή ώστε να αντιμετωπίσει καλύτερα το πιο σύγχρονο ανταγωνισμό της κατηγορίας (Toyota RAV4, Honda CR-V, Subaru Forester, Nissan X-Trail κτλ).

Η νέα γενιά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021 και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες θα έχει μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις και πιο μοντέρνα εμφάνιση. Η μάσκα Dynamic Shield χαρακτηρίζεται από ψηλά τοποθετημένα διπλά φώτα LED, χρωμιωμένη γρίλια και προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του μεγάλου προφυλακτήρα.

Mitsubishi

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mitsubishi Engelberg Concept: Ένα Outlander από το (άμεσο) μέλλον

Στο προφίλ έχουμε πιο έντονα νεύρα και γραμμή παραθύρων με μαύρα κολονάκια που προδίδει τη συγγένεια του μοντέλου με το Nissan X-Trail, ενώ πίσω έχουμε οριζόντια τοποθετημένα φώτα, εντονότερη κλίση του παρμπρίζ που σκεπάζεται από αεροτομή και διακοσμητικές απολήξεις στη χρωμιωμένη ποδιά.

Το νέο Outlander θα προσφέρει αναβαθμισμένο πακέτο συστημάτων υποβοήθησης και περισσότερη τεχνολογία στο εσωτερικό με ψηφιακό πίνακα οργάνων και κεντρική οθόνη αφής στα πρότυπα του Nissan X-Trail. Από πλευράς κινητήρων, η κορυφαία έκδοση θα έιναι plug-in hybrid (Outlander PHEV) με ακόμα μεγαλύτερη μπαταρία που θα χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία κοντά τσα 70 km.

[Πηγή: All Car News μέσω CarExpert]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube