Mercedes-Benz CLA 2019: Πρώτες εικόνες του εσωτερικού [video]

Mercedes-Benz CLA 2019: Πρώτες εικόνες του εσωτερικού [video]

Η δεύτερη γενιά της CLA μας προσεγγίζει τάχιστα. Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει ένα δεύτερο teaser, με έλεγχο του εσωτερικού φωτισμού μέσω χειρονομιών του οδηγού.

Η Mercedes-Benz δεν καταφεύγει σε κλασικά Σαλόνια Αυτοκινήτου όπως άλλοι κατασκευαστές για την παρουσίαση της πρώτου νέου μοντέλου της για το 2019. Η γερμανική φίρμα θα αποκαλύψει τη νέα CLA στο Consumer Electronics Show (CES) στο Las Vegas, την επόμενη εβδομάδα. Ενώ ο κατασκευαστής έχει ήδη λανσάρει μια πολύ παρόμοια μπερλίνα A-Class, η CLA θα κατοικοεδρεύει στον κατάλογο παράλληλα με την τελευταία. Ένας κίνδυνος επανάληψης που προφανώς ανέλαβε η Mercedes-Benz να ξεδιαλύνει, δείχνοντάς μας ένα μέρος του εσωτερικού της CLA.

Αυτή η δεύτερη «έκδοση» δεν φανταζόμαστε να μας προξενήσει έκπληξη, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί την «επίπλωση» της Α-Class, με κλιμακωτούς αεραγωγούς στο ταμπλό και την πανοραμική οθόνη για τα όργανα και τα πολυμέσα σε δεσπόζουσα θέση.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της CLA θα είναι ότι θα υιοθετεί εσωτερικό φωτισμό στο επίπεδο της πλαφονιέρας που θα ρυθμίζεται με χειρονομίες. Θα μάθουμε περισσότερα για το πώς λειτουργεί αυτή η τεχνολογία τις επόμενες μέρες, καθώς η παρουσίαση της CLA προγραμματίζεται για τις 8 Ιανουαρίου, με μια έκδοση λανσαρίσματος Edition 1.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube