To μελλοντικό Audi RS3 υπό τον ήλιο

To μελλοντικό Audi RS3 υπό τον ήλιο

Η Audi ολοκληρώνει την εξέλιξη του ολοκαίνουργιου A3 και παράλληλα την έκδοση RS3 που βλέπετε με την ανάλογη φορεσιά, έστω και καμουφλαρισμένη.

Το 2020 θα είναι η χρονιά των κόμπακτ μοντέλων για το Volkswagen Group, με τo λανσάρισμα των νέων SEAT Leon, VW Golf, Škoda Octavia και Audi A3. Περιττό βέβαια να πούμε ότι υπάρχει μπόλικο ψωμί για τις ομάδες μάρκετινγκ και πωλήσεων για όλες τις εταιρείες του γκρουπ, μεταξύ αυτών και της Audi Sport, η οποία ολοκληρώνει την προετοιμασία του νέου RS3.

Οι φωτογραφίες των συναδέλφων μας από το Vroom.be παρουσιάζουν ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να εξελίσσεται -κατά τα γερμανικά ειωθότα- ομαλά από άποψη σχεδιασμού. Οι δύο οβάλ μπούκες της εξάτμισης, χαρακτηριστικό γνώρισμα του RS3, είναι παρούσες και σε αυτό το πρωτότυπο, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση για να μάθουμε αν η Audi θα τις διατηρήσει. Κάτι που φαίνεται αρκετά πιθανό, αν λάβουμε υπόψη μας τη λογική του τελευταίου RS6.

Μιλώντας μάλιστα για το RS6, να εικάσουμε ότι το νέο RS3 θα υιοθετήσει επίσης τη νέα διάταξη του ταμπλό. Το A3 θα λέγαμε ότι ήταν (είναι) μάλλον παλιομοδίτικο σε αυτόν τον τομέα. Ιδιαίτερα ποιοτικό είναι η αλήθεια, αλλά και πολύ «απλοϊκό» για αυτοκίνητο που ζει στο 2019. Όσον αφορά τον κινητήρα, ο εγνωσμένης δυναμικότητας και δυναμικής 5κύλινδρος 2,5λιτρος τούρμπο είναι μονόδρομος, με αναμενόμενη ισχύ περίπου 400 άλογα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Audi A3: Έρχεται το 2020 με επτά διαφορετικές εκδόσεις

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube