Maserati Levante Vulcano

Maserati Levante Vulcano

Ειδική έκδοση σε περιορισμένη παραγωγή 150 μονάδων για Ευρώπη και Ασία

Η Maserati παρουσίασε μια ειδική έκδοση της Levante με το όνομα Vulcano, η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό 150 μονάδων για τις αγορές της Ευρώπης και της Ασίας, με στόχο να τονώσει την εικόνα και τις πωλήσεις του μοντέλου.

Maserati Levante Vulcano

Εξωτερικά, η ματ απόχρωση Grigio Lava σε συνδυασμό με τις ζάντες Helios διαμέτρου 21", τα φιμέ τζάμια και τις εξαπίστονες δαγκάνες της Brembo σε κόκκινο χρώμα, κολακεύουν το premium SUV επιδόσεων που φορά τους επιθετικούς προφυλακτήρες της έκδοσης Trofeo.

Επιπλέον, το μοντέλο εξοπλίζεται με φωτιστικά σώματα full-LED Matrix και το πακέτο Nerissimo που περιλαμβάνει φιμέ πίσω φώτα, μαύρο χρώμιο στη γρίλια και τα λογότυπα, μαύρο πλαίσιο παραθύρων και γυαλιστερές εξατμίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παρουσιάστηκε η κορυφαία Maserati Levante Trofeo, με V8 κινητήρα 590 PS

Maserati Levante Vulcano

Στο εσωτερικό, βρίσκουμε επενδύσεις από ανθρακονήματα σε ταμπλό, τιμόνι και paddles αλλαγής σχέσεων και μια αλουμινένια πλακέτα στο κεντρικό τούνελ με την τρίαινα και τη φράση "ένα από τα 150".

Η εικόνα συμπληρώνεται από το premium ηχοσύστημα Bowers&Wilkins, τις soft close πόρτες και τα θερμαινόμενα και αεριζόμενα δερμάτινα καθίσματα με πολλαπλές ηλεκτρικές ρυθμίσεις και μνήμες είναι διαθέσιμα σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα.

Από πλευράς κινητήρα, η έκδοση Vulcano θα διατίθεται με τους twin-turbo V6 κινητήρες απόδοσης 350 PS και 430 PS, αλλά όχι με τον V8 590 PS της κορυφαίας Levante Trofeo.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οδηγούμε τη νέα Maserati Levante

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube