Land Rover: Το ταμπλό του Defender σε ανεπίσημη avant-première

Land Rover: Το ταμπλό του Defender σε ανεπίσημη avant-première

Σε κρίση με σημαντικές απώλειες στο τέλος του 2018, η JLR πρέπει να ανακάμψει. Το βρετανικό γκρουπ έχει το βαρύ καθήκον να ανανεώσει το Defender κι εδώ -από νωρίς- η πρώτη εικόνα του εσωτερικού.

Το θρυλικό Defender θα κάνει την κίνησή του. Η Land Rover που το ανακοίνωσε επίσημα ήδη στο τέλος του περασμένου έτους, λέει ότι η νέα γενιά του βρετανικού off-roader θα πατά σε νέα πλατφόρμα, με δύο διαφορετικά μήκη σασί. Προς το παρόν, οι τεχνικές λεπτομέρειες του νέου Defender παραμένουν άγνωστες, καθώς είμαστε ακόμα πολύ μακριά από την επίσημη παρουσίαση, αλλά μια φωτογραφία στο web μας αποκαλύπτει το ταμπλό του.

Υπάρχει σαφώς ένα τεράστιο άλμα προς τα εμπρός όσον αφορά την αισθητική στο νέο Defender, η οποία όμως θα λαμβάνει υπόψη της ότι πρόκειται για ένα σκληροτράχηλο μοντέλο παντός εδάφους. Οπότε μην ψαρώνετε και πάρα πολύ με τα φρου-φρου, τα δέρματα παντού και την πανταχού παρούσα πολυτέλεια, καθώς τα Defender προορίζονται πρωτίστως για να γίνονται μέσα στο μαύρο χάλι.

Η εικόνα δείχνει σε κάθε περίπτωση μια έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και τίποτα δεν δείχνει προσώρας ότι η Land Rover θα προτείνει για το Defender και χειροκίνητο σασμάν. Αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα κατά τους επόμενους μήνες με την ευκαιρία της επίσημης παρουσίασής του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To τελευταίο Land Rover Defender [αποκλειστικές φωτογραφίες]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Λάσπη, πέτρες και γκλαμουριά: 70 χρόνια Land Rover Defender

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Land Rover: Αποκατάσταση του ορίτζιναλ Series I R01 [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube