Jeep: Πρώτη φωτογραφία του ανανεωμένου Renegade

Jeep: Πρώτη φωτογραφία του ανανεωμένου Renegade

Τρία χρόνια ύστερα από το λανσάρισμά του στην κυκλοφορία του, το Jeep Renegade ετοιμάζεται να υποστεί το φρεσκάρισμα του μέσου της ζωής του.

Η ανανέωση του Renegade έχει στόχο να διατηρηθεί θέση του στο ευρωπαϊκό κοτέτσι, ως της κότας που κάνει τα χρυσά αβγά για την αμερικανική εταιρεία.

Και για του λόγου το ασφαλές να πούμε ότι η Jeep έχει υπερδιπλασιάσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη κύρια και μόνο χάρη στο κόμπακτ SUV της.

Η Jeep βρίσκεται εν τω μέσω των ανανεώσεων των best seller της, αλλά και του ολοκαίνουργιου εμβληματικού Wrangler. Ύστερα από την παρουσίαση του facelifted Cherokee, η αμερικανική φίρμα, μάστορας στα αυτοκίνητα για off-roading, είναι έτοιμη να λανσάρει στην αγορά το ανανεωμένο Renegade. Περιττό να πούμε ότι η Jeep δεν έχει δικαίωμα στο λάθος με ένα αυτοκίνητο που αναμένεται να κλείσει με περίπου 80.000 πωλήσεις εφέτος στην Ευρώπη. Φανταστείτε το λίγο: Η Jeep έχει διπλασιάσει τις πωλήσεις της στη Γηραιά Ήπειρο από την άφιξη του Renegade στους καταλόγους της. Και η ενημέρωση του τελευταίου με το πρόσφατο Compass αναμένεται να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις ενός κατασκευαστή που έχει χαρακτηριστεί, όχι και τόσο πολύ καιρό πριν, ως σχεδόν περιθωριακός.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Jeep Compass 1.4 MultiAir2 Turbo 170 PS ATX AWD

Το ανανεωμένο Renegade, λοιπόν, είναι σφόδρα αναμενόμενο, και εδώ έχουμε μόνο μια πρώτη εικόνα, που δείχνει την εμπρός όψη του που τελικά εξελίχτηκε ελάχιστα. Στη φωτογραφία αυτή μπορεί η μάσκα να φαίνεται βαμμένη σε μια σπέσιαλ απόχρωση, αλλά η γρίλια-σήμα κατατεθέν φαίνεται απλώς να ενσωματώνει μικρές αισθητικές πινελιές. Είναι σαφές ότι η Jeep δεν ήθελε να προχωρήσει σε καμία ανατροπή και αυτό είναι κατανοητό για τους ευνόητους λόγους.

Το Renegade κατέχει σήμερα η έβδομη θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων στα κόμπακτ SUV, ακριβώς πίσω από τον ξαδέρφι του, το FIAT 500X λπου ήδη ανανεώθηκε.

 
 
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube