Jaguar F-Pace: εκδόσεις 300 Sport και Chequered Flag

Jaguar F-Pace: εκδόσεις 300 Sport και Chequered Flag

Δύο ειδικές εκδόσεις του βρετανικού SUV με πλούσιο εξοπλισμό και σπορ λεπτομέρειες.

H Jaguar παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις για την F-Pace, τις 300 Sport και Chequered Flag που δίνουν έμφαση στον σπορ χαρακτήρα του βρετανικού SUV.

Jaguar F-Pace 300 Sport (5)

Η τετρακίνητη F-Pace 300 Sport συνδυάζεται με τον βενζινοκινητήρα Ingenium 2,0 λίτρων που αποδίδει 300 PS και 400 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση 0-100km/h σε 6,1" και τελική ταχύτητα 233km/h. Επίσης υπάρχει και η επιλογή του πετρελαιοκινητήρα V6 3,0 λίτρων που αποδίδει 300 PS και 700 Nm ροπής, προσφέροντας επιτάχυνση 0-100km/h σε 6,4" και τελική ταχύτητα 241 km/h.

Η ειδική έκδοση διατίθεται σε εξωτερικές αποχρώσεις Yulong White, Indus Silver και Santorini Black με λεπτομέρειες σε Dark Satin Grey (γρίλια, πλαίσιο παραθύρων, πλευρικές εσοχές, καθρέπτες και πίσω προφυλακτήρας) και τα εμβλήματα 300 Sport στη γρίλια και την πίσω πόρτα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Από 51.200 ευρώ η νέα Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace 300 Sport

Στο εσωτερικό βρίσκουμε κίτρινες ραφές που κάνουν αντίθεση με τις επενδύσεις από μαύρο δέρμα σε ταμπλό και καθίσματα αλλά και το λογότυπο 300 Sport στο τιμόνι, τα προσκέφαλα των καθισμάτων, τα πατήματα των μαρσπιέ και τη μοκέτα.

Στον πλούσιο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης ανήκουν το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro Navigation, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3", το ηχοσύστημα της Meridian και τα ηλεκτρικά καθίσματα με 14 ρυθμίσεις. Επιπλέον, στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων καθίσματα με 18 ρυθμίσεις, θερμαινόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα, ενεργό crusie control και σύστημα Adaptive Dynamics.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Jaguar F-Pace 3.0 TDV6 S

Jaguar F-Pace chequered-flag

Η F-Pace Chequered Flag βασίζεται στην R-Sport και ξεχωρίζει αισθητικά από τον σπορ προφυλακτήρα με gloss black τελείωμα στη γρίλια και την μικρή καρό σημαία στις πλευρικές εσοχές. Το μοντέλο διατίθεται στις εξωτερικές αποχρώσεις Yulong White, Santorini Black και το νέο Eiger Grey των φωτογραφιών.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό βρίσκουμε τα νέα πατήματα μαρσπιέ, τις επενδύσεις από δέρμα, τις λεπτομέρειες από αλουμίνιο και διάφορα άλλα στοιχεία επιπλέον εξοπλισμού όπως τα ηλεκτρικά καθίσματα με 10 ρυθμίσεις, το ηχοσύστημα της Meridian, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη 12,3" και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Touch Pro.

Η έκδοση Chequered Flag προσφέρεται με μια γκάμα κινητήρων και τετρακίνηση. Από πλευράς βενζίνης υπάρχει ο δίλιτρος Ingenium με 250 PS που προσφέρει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 7,0" και τελική ταχύτητα 217km/h, ενώ διατίθενται και πιο οικονομικοί κινητήρες diesel με 180 PS και 240 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: Jaguar F-Pace 2.0d AWD Auto R-Sport

Jaguar F-Pace Chequered Flag

Η τιμή της F-Pace 300 Sport στη Μ.Βρετανία ξεκινά από £53.980 λίρες (62.902 ευρώ) ενώ της F-Pace Chequered Flag από τις £46.995 (54.757 ευρώ).

Επιπλέον, η Jaguar ανακοίνωσε πως όλες οι εκδόσεις της F-Pace (από την βασική δίλιτρη των 163PS μέχρι την κορυφαία πεντάλιτρη SVR των 550PS) αποκτούν από φέτος υποστήριξη Apple Carplay και Android Auto στο βασικό εξοπλισμό τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίσημο: Νέα Jaguar F-Pace SVR με 550 PS [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube