Η πρώτη τρακαρισμένη BMW M3 G80 [video]

Η πρώτη τρακαρισμένη BMW M3 G80 [video]

Δείτε το βίντεο που παρουσιάζει την έκταση της ζημιάς στο γερμανικό σπορτσκαρ.

Μπορεί η BMW M3 G80 να κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα, όμως έχουμε ήδη το πρώτο καταγεγραμένο ατύχημα με ένα βίντεο να κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου.

Όπως βλέπουμε οι ζημιές δεν περιορίζονται μόνο στη μάσκα (προφυλακτήρας, καπό, φτερά) αλλά συνεχίζονται στην πλευρά του συνοδηγού φτάνοντας μέχρι και την ουρά. Το χώμα και το γρασίδι στους τροχούς, η διαλυμένη ανάρτηση και οι γρατσουνιές στο προφίλ μας κάνουν να πιστεύουμε πως μάλλον ο οδηγός ξεπέρασε τα όριά του σε κάποια πλαγιολίσθηση και έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Πάντως αν κρίνουμε από την εικόνα του εσωτερικού και το γεγονός ότι οι αερόσακοι δεν άνοιξαν, το πιθανότερο είναι να μην υπήρξαν τραυματισμοί.

Το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα bimma_world, τράβηξε ο χρήστης s54_818 από την Κροατία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BIMMA WORLD (@bimma_world)

 

Η BMW M3 Competition είναι η ισχυρότερη έκδοση του σπορ σεντάν με τον εξακύλινδρο σε σειρά twin-tubro κινητήρα 3,0 λίτρων να αποδίδει 510 PS και 650 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς αποκλειστικά μέσω του αυτόματου κιβωτίου M Steptronic 8 σχέσεων καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα η τετρακίνητη έκδοση. Όσο για τις επιδόσεις, η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,9" και τα 0-200 km/h έρχονται σε 12,5".

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube