Η πρώτη φωτογραφία της ανανεωμένης BMW M5

Η πρώτη φωτογραφία της ανανεωμένης BMW M5

Η M5 αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μόλις μια ημέρα μετά από την παρουσίαση της ανανεωμένης BMW 5 Series, ο Markus Flasch, υπεύθυνος της BMW M GmbH, δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα από την επερχόμενη M5!

Η φωτογραφία δεν μας δείχνει πολλά, όμως αποκαλύπτει τις ζάντες μεγάλης διαμέτρου με επτά διπλές ακτίνες σε μαύρη απόχρωση, τα νέα λεπτότερα φώτα με τεχνολογία Laserlight και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με έντονες πτυχώσεις, γρίλια σε μαύρο χρώμα και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Ανανεωμένη BMW 5 Series [video]

Κάτω από το καπό της ανανεωμένης M5 αναμένεται να δούμε μια βελτιωμένη έκδοση του twin-turbo V8 4,4 λίτρων με αυξημένη ισχύ και ροπή. Να θυμίσουμε πως στην απερχόμενη BMW M5 Competition, το μοτέρ αποδίδει 625 PS και 750 Nm επιτρέποντας επιτάχυνση 0-100 km/h σε 3,3" και τελική ταχύτητα έως 305 km/h.

Η επίσημη πρεμιέρα της ανανεωμένης M5 θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όταν κυκλοφορήσει στην αγορά - πιθανότατα πριν το τέλος του 2020 - το πολυτελές σεντάν επιδόσεων θα έρθει αντιμέτωπο με την ανανεωμένη Mercedes-AMG E 63 4MATIC+ που αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα, αλλά και με τα υφιστάμενα Audi RS 6 Avant και RS 7 Sportback.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη νέα BMW M5 στην πίστα των Σερρών και σε έρημα ορεινά στροφιλίκια

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube