Η πρώτη εικόνα του νέου Nissan Juke

Η πρώτη εικόνα του νέου Nissan Juke

To B-SUV της Nissan θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Σεπτεμβρίου.

Η πρώτη εικόνα teaser του επερχόμενου Nissan Juke δεύτερης γενιάς έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τα φωτιστικά σώματα και μέρος της μάσκας του ιαπωνικού μοντέλου που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2019.

Όπως βλέπουμε από τη σκοτεινή εικόνα, το Juke διατηρεί την διπλή διάταξη των φωτιστικών σωμάτων εμπρός, με λεπτά LED στοιχεία επάνω και στρογγυλά με ελικοειδές γραφικό κάτω, τα οποία πλαισιώνουν τη γρίλια V-Motion της Nissan με χρωμιωμένο πλαίσιο.

Nissan Juke

Από τις φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων που έχουν κυκλοφορήσει, βλέπουμε πως η σιλουέτα του Juke παραμένει αναγνωρίσιμη, με τα χαρακτηριστικά φουσκωμένα φτερά και τη γραμμή των παραθύρων να μοιάζουν φυσική εξέλιξη του προκατόχου του.

Η δεύτερη γενιά του Juke είναι μια δημιουργία του σχεδιαστικού στούντιο της Nissan στο Λονδίνο, και θα χρησιμοποιεί ως βάση μια έκδοση της πλατφόρμας CMF στην οποία πατά και το νέο Renault Clio. Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει υπερτροφοδοτούμενα σύνολα βενζίνης (1,0 και 1,3 λίτρων) και πετρελαίου (1,5 λίτρων) καθώς και μια υβριδική έκδοση.

Η εμπορική πορεία του νέου Juke αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2020, αντικαθιστώντας ένα μοντέλο που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010

Πηγή: Autocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube