Nissan Juke: Φρεσκάρισμα πριν από την αντικατάσταση του 2019

Nissan Juke: Φρεσκάρισμα πριν από την αντικατάσταση του 2019

Μικρές αλλαγές που περιλαμβάνουν περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και μια νέα έκδοση «Juke BOSE Personal Edition» θα οδηγήσουν στο ολοκαίνουργιο Juke του 2019.

Η Nissan Europe ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του ελαφρά φρεσκαρισμένου Juke. Το αυτοκίνητο αποκαλύφθηκε το περασμένο Μάρτιο στο Salon de l’Automobile στη Γενεύη, αλλά σε κάθε περίπτωση η ζωή του έχει κοντινή ημερομηνία λήξης, καθώς αντικαθίσταται το 2019

Οι ανεπαίσθητες αναβαθμίσεις λοιπόν για το MY 2018 έγιναν κατά κύριο λόγο στην καμπίνα του αυτοκινήτου, με τις αλλαγές στο εξωτερικό του αυτοκινήτου να περιορίζονται σε δύο νέες αποχρώσεις και νέα σχέδια στις ζάντες.

Η σημαντικότερη αλλαγή αφορά ένα νέο ηχοσύστημα της Bose, το οποίο συνθέτει μια νέα έκδοση του μοντέλου, την Bose Personal Edition. Το νέο ηχοσύστημα περιλαμβάνει έξι ηχεία υψηλής απόδοσης, με τα δύο από αυτά, τα UltraNearfiel, να ενσωματώνονται στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού.

Nissan Juke BOSE Personal Edition

Το Nissan Juke BOSE Personal Edition είναι διαθέσιμο σε κάθε ένα από τα δέκα χρώματα της παλέτας του μοντέλου, ενώ καθρέφτες, πλευρικά μαρσπιέ, ζάντες και φινίρισμα προφυλακτήρων διατίθενται ανάμεσα σε τρεις ορίτζιναλ χρωματισμούς: Enigma Black, Power Blue και Energy Orange. Επιπλέον, 16άρες ζάντες ειδικά σχεδιασμένες γι’ αυτή την έκδοση διατίθενται στάνταρ, με αυτές των Acenta και N-Connecta να έχουν δίχρωμο φινίρισμα. Τέλος, σήμανση «BOSE Personal» υπάρχει στη μεσαία κολόνα του αυτοκινήτου. 

Στην καμπίνα, η εξατομίκευση επεκτείνεται στην αλλαγή του χρώματος της κεντρικής κονσόλας, των διακοσμήσεων στα καθίσματα και στους αεραγωγούς, ανάμεσα στις τρεις έξτρα αποχρώσεις όπως και στο εξωτερικό. Τα υπόλοιπα στοιχεία του BOSE Personal Edition περιλαμβάνουν σύστημα πολυμέσων NissanConnect με δορυφορική πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας, iKey με τηλεχειρισμό και στάρτερ για τη μίζα, αισθητήρες βροχής και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες.

Nissan Juke BOSE Personal Edition

Η γκάμα των μοτέρ του Juke απλοποιήθηκε, καθώς το μοντέλο μπήκε στην τελευταία φάση της εμπορικής καριέρας του, ενώ όλοι οι κινητήρες συμμορφώνονται με τις τελευταίες ρυθμίσεις για τις εκπομπές ρύπων. Η Nissan επίσης σημείωσε ότι βελτίωσε τον υπολογιστή ταξιδιού του αυτοκινήτου και τη δερμάτινη επένδυση του τιμονιού.

Να σημειώσουμε ότι το επόμενο Juke αναμένεται το 2019, με διαφοροποιημένο σχεδιασμό και μια τριπλέτα κινητήρων για την γκάμα που θα ξεκινά από τo 0,9 lt και θα κορυφώνεται στα 1,2 lt για τους βενζινοκινητήρες, ενώ θα διατίθεται και ένας ντίζελ στα 1.500 κυβικά.

Τιμή για το ανανεωμένο Juke δεν έχει ακόμα ανακοινώσει η ελληνική αντιπροσωπεία, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Η υφιστάμενη γκάμα των μοντέλων του Juke MY 2018

Κινητήρας

Ισχύς

Μετάδοση

Εκδόσεις

NEDC-g/km

NEDC-l/100km

1.6 βενζίνη

112 PS

Χειροκίνητη

Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna

 

161-166

 

7,0-7,3

1.6 βενζίνη

112 PS

Αυτόματη CVT

Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna

 

149-154

 

6,5-6,8

1.5 ντίζελ

110 PS

Χειροκίνητη

Visia, Acenta, N-Connecta  

 

123

 

4,7

Οι υπόλοιπες εκδόσεις κινητήρα, περιλαμβανομένων των Juke NISMO και NISMO RS τερμάτισαν την παραγωγή τους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube