Οι… καμουφλαρισμένες δοκιμές του νέου Νissan Juke

Οι… καμουφλαρισμένες δοκιμές του νέου Νissan Juke

Θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2019 και θα μπει στην αγορά στο 2020.

To νέο Nissan Juke που θα παρουσιαστεί επισήμα στο τέλος της χρονιάς και θα μπει στην αγορά στις αρχές του 2020, «συνελήφθη» να κάνει δοκιμές έντονα καμουφλαρισμένο.

Να θυμίσουμε ότι το Juke παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2010 και τώρα πλέον ήρθε η ώρα να περάσει στη δεύτερη γενιά του, που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου στο κέντρο σχεδιασμού της μάρκας στο Λονδίνο.

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει παλαιότερα στο Autocar ο επικεφαλής σχεδιασμού της Nissan, o  Alfonso Albaisa, είχε δηλώσει πως η δεύτερη γενιά του Juke θα είναι κάτι εντελώς καινούργιο, αλλά παράλληλα θα μείνει πιστό και στις αξίες του μοντέλου. Η δουλειά μας, να σχεδιάσουμε το καινούργιο Juke, ήταν σχετικά εύκολη, είπε, διότι απλούστατα δεν υπήρχε τίποτα σαν αυτό . Και μάλιστα, η εμπορική επιτυχία του μοντέλου ήταν μεγάλη παρά το επαναστατικό του σχέδιο όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.

juk

Το νέο Juke θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα CMF της Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance, στην οποία βασίζεται και το νέο Renault Clio.

Όσον αφορά τους συνδυασμούς κινητήρα/κιβωτίου, το επόμενο Juke θα τροφοδοτηθεί από την οικεία γκάμα των μοτέρ βενζίνης και ντίζελ, περιλαμβανομένου της νέας έκδοσης Euro 6 του μοτέρ 1.5 dCi με τους 110 PS. To πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι το μικρό SUV θα αποκτήσει και υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει βενζινοκινητήρα και ηλεκτρομοτέρ.

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube