Η Porsche ετοιμάζει και ηλεκτρική Boxster

Η Porsche ετοιμάζει και ηλεκτρική Boxster

Οι φήμες για ένα πρωτότυπο που ετοιμάζεται πυρετωδώς φουντώνουν και... όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. 

Η Porsche δεν πρόκειται να μείνει μόνο στην Taycan σε ό,τι έχει να κάνει με την ηλεκτροκίνηση. Αυτό είναι βέβαιο. Εξίσου βέβαιο είναι ότι όταν θα βγάλει ένα νέο EV (όποιο και αν είναι αυτό) θέλει να είναι τέλειο.

Και κάπως έτσι, οι φήμες ότι η Στουτγάρδη θέλει ένα ηλεκτροκίνητο entry-level sport αυτοκίνητο εντείνονται και «φωτογραφίζουν» την Porsche Boxster. Και επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, απλώς περιμένουμε να δούμε πότε ακριβώς θα δούμε την πρωτότυπη ηλεκτρική Boxster να κάνει δοκιμές στο δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την Porsche Taycan 4S

Οι διαθέσιμες πληροφορίες θέλουν το σπορ αυτοκίνητο μηδενικών εκπομπών να βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια αρχιτεκτονική, διαφορετική από την πλατφόρμα PPE που θα υποστηρίξει την επερχόμενη Macan EV. Η τελευταία αναμένεται να διατεθεί στην αγορά παράλληλα με τις υπάρχουσες εκδόσεις με τους συμβατικούς κινητήρες.

Σε αντίθεση με την Taycan, που σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε από λευκό χαρτί αποτελώντας ένα εντελώς νέο μοντέλο της Porsche, οι ηλεκτρικές Boxster και Macan θα αποτελούν απλά ηλεκτρικές εκδόσεις υπαρχόντων μοντέλων, κάτι που σηματοδοτεί και μια αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας σε ό,τι αφορά στην ηλεκτροκίνηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube