Η επόμενη Alfa Romeo Giulia δεν θα είναι σεντάν!

Η επόμενη Alfa Romeo Giulia δεν θα είναι σεντάν!

Η νέα γενιά της Alfa Romeo Giulia θα είναι αμιγώς ηλεκτρική και θα αποχαιρετήσει το σεντάν αμάξωμά της.

 Alfa Romeo Giulia

Η Alfa Romeo έχει στα βραχυπρόθεσμα σχέδιά της την ενίσχυση της γκάμας των SUV μοντέλων της, με την κυκλοφορία της Tonale, την ανανέωση της Stelvio και το λανσάρισμα ενός ακόμη SUV/crossover που θα ακούει μάλλον στο όνομα Brennero και θα κυκλοφορήσει το 2024.

Όσο αναφορά την Giulia, o CEO της μάρκας, Jean-Philippe Imparato, έχει διαβεβαιώσει ότι το μοντέλο θα συνεχίσει να βρίσκεται στην γκάμα της Alfa Romeo σαν αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

 Alfa Romeo Giulia

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του motor.es, η νέα γενιά του μοντέλου θα φέρει μεγαλύτερες αλλαγές από την ηλεκτροκίνηση. Συγκεκριμένα, φήμες θέλουν την Giulia να αποχαιρετά το κλασικό σεντάν αμάξωμα της και να υιοθετεί μια πιο ιδιαίτερη σχεδίαση με crossover επιρροές και μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος.

Η ισπανική ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι η νέα γενιά της Giulia θα αποτελέσει την εκδοχή της Ferrari Purosangue (!) δια χειρός Alfa Romeo. Θα βασίζεται στην ηλεκτρική πλατφόρμα του ομίλου Stellantis και θα εξοπλίζεται με μπαταρία χωρητικότητας 104 kWh, η οποία θα της προσφέρει αυτονομία μεγαλύτερη των 500 km.

[Πηγή: Μοtor.es]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube