Alfa Romeo: Έρχεται και νέο μικρότερο SUV από την Tonale

Alfa Romeo: Έρχεται και νέο μικρότερο SUV από την Tonale

Μετά την Tonale, σειρά για την Alfa Romeo παίρνει ένα νέο μικρότερο SUV με premium χαρακτήρα. Και το όνομα αυτής…Brennero!

Μπορεί η Tonale να είναι το next big thing για την Alfa Romeo, αυτό όμως δε σημαίνει πως η Μιλανέζικη φίρμα δεν έχει και άλλα σχέδια. Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της, Jean-Phillippe Imparato, που έρχονται να επισημοποιήσουν της φήμες, η Alfa Romeo είναι έτοιμη να κατασκευάσει και ένα μικρότερο SUV μοντέλο το οποίο θα ονομάζεται Brennero. 

Tonale

Ο ίδιος άλλωστε κρίνει αναγκαία την εξέλιξη και παραγωγή μοντέλων στις πιο hot κατηγορίες αυτή τη στιγμή στην αγορά, καθώς και τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, ούτως ώστε να καταστεί κερδοφόρα σε ορίζοντα 10ετίας. 

Την ίδια στιγμή, ο CEO της Alfa Romeo φωτογράφισε και τους βασικούς ανταγωνιστές των δύο νέων της μοντέλων, με την Tonale να βρίσκει στο δρόμο της μοντέλα όπως το Audi Q3, την BMW X1 και την Mercedes-Benz GLA, ενώ η Brennero έχει ως βασικό ανταγωνιστή της, το MINI Countryman.

Tonale_rear

Το πλάνο λοιπόν της Alfa Romeo μετά και τη νέα προσθήκη στην γκάμα της, προβλέπει την έναρξη των πωλήσεων της Tonale την Άνοιξη του 2022, μετά θα ακολουθήσει η Brennero και το πρώτο της ηλεκτρικό θα κάνει ντεμπούτο το 2027. Σύμφωνα με αυτό το πλάνο επιπλέον, μέχρι το 2027 η γκάμα της Alfa Romeo θα είναι πλήρως εξηλεκτρισμένη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube