Πρώτες εικόνες της ανανεωμένης Alfa Romeo Stelvio

Πρώτες εικόνες της ανανεωμένης Alfa Romeo Stelvio

Η ανανεωμένη Alfa Romeo Stelvio εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στο δρόμο και μας αποκάλυψε την νέα της εμφάνιση που θα έχει αρκετές σχεδιαστικές επιρροές από την Tonale.

Alfa Romeo Stelvio

Πέντε χρόνια μετά το λανσάρισμα της, φαίνεται ότι πλησιάζει η στιγμή της ανανέωσης για την Alfa Romeo Stelvio. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο απεικονίζουν το ιταλικό SUV να κυκλοφορεί στον δρόμο με ανανεωμένο εμπρός μέρος και νέους τροχούς. Φήμες θέλουν τη φρεσκαρισμένη Stelvio να κάνει ντεμπούτο προς το τέλος της χρονιάς, με την ανανεωμένη Giulia να ακολουθεί λίγο αργότερα.

Αν και το μπροστινό μέρος της κόκκινης Alfa Romeo Stelvio που εθεάθη στο δρόμο, ήταν σε αρκετά σημεία του καμουφλαρισμένο, δεν κρύβεται ότι η ανανέωση επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη μάσκα και τα φώτα, με εμφανείς μάλιστα τις σχεδιαστικές επιρροές από την ολοκαίνουργια και μικρότερη Tonale.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ꭺꮮꮁ̵ꮖꮪꭲꮖ 🍀 (@instalfisti)

Οι εισαγωγές αέρα έχουν δεχθεί και αυτές με τη σειρά τους ανασχεδιασμό, με τους προβολείς να έχουν πλέον πιο επιθετική σχεδίαση, θυμίζοντας έντονα εκείνους του νέου μικρού SUV της ιταλικής φίρμας. Επίσης, νέας σχεδίασης φαίνεται να είναι και οι ζάντες που θα εξοπλίζουν το SUV στη νέα του εποχή..

Είναι πολύ πιθανό η ανανέωση να περάσει και στην καμπίνα, με νέο σύστημα infotainment, ψηφιακό πίνακα οργάνων και άλλα τεχνολογικά καλούδια. Ωστόσο, άγνωστο είναι μέχρι στιγμής εάν θα υπάρξουν αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων της Stelvio.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την φρεσκαρισμένη Stelvio θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του 2022, οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα το ιταλικό SUV.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube