Hyundai: i30 N Fastback στο τέλος του χρόνου

Hyundai: i30 N Fastback στο τέλος του χρόνου

Η Hyundai μόλις επιβεβαίωσε ότι το νέο της σπορ μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα στο τέλος του χρόνου. Πιθανότατα σε ειδική εκδήλωση και όχι σε κάποιο Σαλόνι.

Ύστερα από την άφιξη του Albert Biermann, η Hyundai δεν ολιγωρεί με τα σπορ μοντέλα της. Η κορεατική φίρμα, που έχει ήδη λανσάρει το i30 N, ετοιμάζεται για το δεύτερο μοντέλο της. Το έχουμε δει ήδη να δοκιμάζεται στη Γερμανία, με το κλασικό καμουφλάζ της Hyundai, αλλά αυτή τη φορά μας ποζάρισε επίσημα.

Και επιπρόσθετα, οι Κορεάτες επιβεβαίωσαν ότι η παρουσίαση του i30 N Fastback θα γίνει στο τέλος του χρόνου. Οπότε δεν θα πρέπει να το περιμένουμε στο σταντ της Hyundai στο Mondial de l’Automobile, στο Παρίσι τον Οκτώβριο. Και το πιθανότερο είναι η εταιρεία να θελήσει να κάνει μεγαλύτερο ντόρο απ’ ό,τι θα γινόταν σε ένα Σαλόνι Αυτοκινήτου, διοργανώνοντας μια σπέσιαλ εκδήλωση, ανάλογη του σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Όσον αφορά το σχεδιασμό, μάλλον τσάμπα πάει η σπουδή για το καμουφλάζ, καθώς δεν αναμένεται κάποια έκπληξη, με τα αντίστοιχα «καλά και ωραία» που κοσμούν το χάτσμπακ i30 N. Όσον αφορά το μοτέρ, ομοίως θα προέρχεται από το χάτσμπακ, ήγουν ένα 4κύλινδρο, δίλιτρο με 275 άλογα. Ο μόνος άγνωστος στην εξίσωση είναι η μετάδοση, καθώς ψιθυρίζεται ότι η Hyundai θα επωφεληθεί από το λανσάρισμα του i30 N Fastback για να προτείνει -επιτέλους- ένα σασμάν διπλού συμπλέκτη. Το έχει υποσχεθεί, άλλωστε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube