H Volkswagen ανακοινώνει το καινούργιο Golf GTD

H Volkswagen ανακοινώνει το καινούργιο Golf GTD

Το VW Golf παρουσιάστηκε ήδη, αλλά απομένει να δούμε το υπόλοιπο της γκάμας, Αρχίζοντας από την έκδοση GTD που βλέπουμε στην εικόνα-teaser, που ανεβαίνει από τα 184 στα 200 άλογα.

Το Volkswagen Golf GTD ήταν πάντα ένα εξαιρετικό καθημερινό αυτοκίνητο: Δυναμικό, ζωντανό και σχετικά οικονομικό. Η νέα γενιά δεν πρέπει να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα των «GTD». Η εξέλιξη, όπως συμβαίνει συχνά στο Golf, γίνονται από αναβαθμίσεις σε πολλούς τομείς: Μηχανολογικά, τεχνολογικά, σχεδιαστικά, χωροταξικά...

Η Volkswagen μας δίνει σήμερα την πρώτη εικόνα-teaser του νέου Golf GTD, καθ’ οδόν για το δημόσιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ο Γερμανός κατασκευαστής έχει υιοθετήσει κάτω από το καπό του GTD μια εξέλιξη του κλασικού πια 2.0 TDI που ονομάζεται «Evo». Μοτέρ που βρίσκεται εν ενεργεία στο τελευταίο Škoda Octavia. Ένας κινητήρας που προορίζεται να εξαπλωθεί στον Όμιλο Volkswagen, με βελτιωμένη ισχύ: Από τα 184 στα 200 άλογα. Αναμένεται το δίχως άλλο να συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή DSG στο Golf VIII GTD που θα παραμείνει δικίνητο.

ΔΕΙΤΕ AKOMH Volkswagen Golf VIII: GTD, GTI, R. Η λίστα των μοτέρ επιβεβαιώθηκε! [upd]

ΔEITE AKOMH Έναρξη πωλήσεων του νέου VW Golf: Οι τιμές στην Ελλάδα

Η παρουσίαση αυτού του Golf GTD για τον όμιλο θα συνοδεύεται από την έκδοση GTI, αλλά και άλλα μοντέλα επιδόσεων, όπως το Škoda Octavia RS.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube