Volkswagen Golf VIII: GTD, GTI, R. Η λίστα των μοτέρ επιβεβαιώθηκε! [upd]

Volkswagen Golf VIII: GTD, GTI, R. Η λίστα των μοτέρ επιβεβαιώθηκε! [upd]

Ορισμένοι βελτιωτές έχουν ήδη στη βάση δεδομένων τους τον κατάλογο των κινητήρων των Golf GTD, GTI, TCR και R. Η μεγάλη είδηση αφορά το 2.0 ντίζελ με 200 άλογα στο GTD.

Το 2019 θα είναι μια χρονιά «σπορ» για το Volkswagen Golf VIII, του οποίου το σύνολο της γκάμας, ή σχεδόν, απομένει να αποκαλυφθεί. Και ειδικά πιο εκρηκτικά μοντέλα, ακόμα πολυάριθμα στην γκάμα του γερμανικού κόμπακτ χάτσμπακ. Αναμένοντας λοιπόν το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, κάποιοι φαίνεται να έχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με την γκάμα του Golf VIII.

Ας ξεκινήσουμε από τους βελτιωτές, οι οποίοι έχουν ήδη γνώση για την ισχύ όλων των μοντέλων. Πληροφορίες για τις οποίες βέβαια χρειάζεται να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας όσον αφορά την αξιοπιστία τους, αλλά παρόλα αυτά τα στοιχεία συμφωνούν με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν πρόσφατα συνάδελφοί μας στον βρετανικό Τύπο.

Volkswagen Golf VIII

Η γκάμα ξεκινά με το GTD που ανεβαίνει από τα 184 στα 200 άλογα, ξεκινώντας πάντα από το 2.0 TDI στην έκδοση «Evo». Ένα μοντέλο που εκτιμάται ιδιαίτερα από όσους υπολογίζουν στα ετήσια τέλη κυκλοφορίας,. Για το GTI, το εύρος ισχύος ορίζεται από δύο εκδόσεις: Τη βασική, στα 250 άλογα, και την TCR στα 300. Οι ακόμα πιο απαιτητικοί θα καταφύγουν στο Golf R, του οποίου ο κινητήρας 2.0 TSI είναι ο ίδιος με αυτόν του Audi S3. Θα αποδίδει 330 PS και θα συνδυάζεται πάντα με τετρακίνηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube