H ώρα της ανανέωσης έφθασε για την Mercedes-Benz CLA [video]

H ώρα της ανανέωσης έφθασε για την Mercedes-Benz CLA [video]

H φρεσκαρισμένη Mercedes-Benz CLA εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους της Γερμανίας και να προετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στην αγορά τους προσεχείς μήνες.

Mercedes-Benz CLA

Η δεύτερη γενιά της Μercedes-Benz CLA έκανε ντεμπούτο το 2019 και όπως είναι φυσικό, η ώρα της ανανέωσης της πλησιάζει. Επιβεβαιώνοντας τις υποψίες μας, μια φρεσκαρισμένη CLA πιάστηκε να δοκιμάζεται στους δρόμους της Γερμανίας.     

Το καμουφλάζ της μπερλίνας καλύπτει μόνο τα απαραίτητα από το εμπρός και πίσω μέρος, τα σημεία δηλαδή τα οποία έχουν ανασχεδιαστεί. Έτσι, όπως και η ανανεωμένη A-Class που βρίσκεται και αυτή στα σκαριά, η CLA αναμένεται να έχει νέα φώτα εμπρός-πίσω και ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες.

Η ανανέωση θα περάσει και στο εσωτερικό, με αλλαγές στην κεντρική κονσόλα και αναβαθμίσεις στον τομέα της τεχνολογίας. Η νέα Mercedes-Benz CLA αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες και να φτάσει στις αγορές από τις αρχές του 2023. 

Mercedes-Benz CLA

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο κατασκευαστής σκοπεύει να αποσύρει από τη γκάμα του τις Α-Class και B-Class το 2025. Ωστόσο, η CLA και η CLA Shooting Brake θα παραμείνουν στο πορτφόλιο της μάρκας. Επιπλέον, αβέβαιο είναι το μέλλον της A-Class Sedan, αλλά πιθανότατα το μοντέλο θα συνεχίσει να διατίθεται στην αγορά της Κίνας.

Παράλληλα, οι GLΑ και GLB φαίνεται να έχουν ακόμη αρκετά χρόνια ζωής καθώς το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει μέσα στα επόμενα χρόνια τη νέα γενιά τους που θα βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΜΑ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube