H Citroën μας αποκαλύπτει την ë-C4 κομμάτι κομμάτι

H Citroën μας αποκαλύπτει την ë-C4 κομμάτι κομμάτι

Η Citroën ανακοινώνει με video την επικείμενη άφιξη της νέας γενιάς C4. Προετοιμαστείτε για ένα πιθανό οπτικό σοκ, με εντελώς νέα στοιχεία. Όπως αυτό το πίσω φανάρι.

Πώς θα μοιάζει η νέα κόμπακτ μπερλίνα της Citroën; Τα ερωτηματικά θα απαντηθούν όλα στις 30 Ιουνίου με την αποκάλυψη της ë-C4, ενός από τα νέα EV της γαλλικής εταιρείας που βασίζεται στη σπονδυλωτή πλατφόρμα CMP του Groupe PSA. Ο κατασκευαστής όμως κλιμακώνει την επικοινωνία του γύρω από τη νέα C4 και ë-C4, αποκαλύπτοντας ορισμένα μέρη του αυτοκινήτου πριν από την «D-Day» σε δύο εβδομάδες.

Η εντυπωσιακή εικόνα προέρχεται από τα πίσω φώτα, αποκαλύπτοντας ένα φανάρι με ιδιαίτερα επεξεργασμένο και πρωτότυπο σχεδιασμό. Ντιζάιν που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτό του C4 Cactus. Ο λογότυπος «ë-C4» στο πίσω μέρος είναι επίσης ορατός σε αυτό το σύντομο απόσπασμα video.

Η Citroën μάλιστα παραθέτει εμπρός τη λέξη «confort», ένδειξη ότι πρέπει η άνεση να είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η Citroën έχει εργαστεί πολύ προς αυτή την κατεύθυνση τα τελευταία χρόνια με συγκεκριμένες επενδύσεις στο σαλόνι και αμορτισέρ με υδραυλικά στοπ.

Το υπόλοιπο της γκάμας C4 θα είναι αναμενόμενα πιο κλασικό με τους συνηθισμένους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ και τους ήδη γνωστούς συνδυασμούς με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube