H Audi ανοίγει τις κρατήσεις για το ηλεκτρικό SUV e-tron

H Audi ανοίγει τις κρατήσεις για το ηλεκτρικό SUV e-tron

Το e-tron, το πρώτο 100% ηλεκτρικό Audi, μπορεί ακόμη να μην λανσαρίστηκε, αλλά είναι δυνατή για όποιον το επιθυμεί η προ-κράτησή του.

Η «προ-κράτηση» είναι της μόδας μεταξύ των κατασκευαστών. Αυτή η εμπορική τεχνική αφορά μοντέλα που σηματοδοτούν μια νέα αρχή για την εταιρία τους, προβλέπεται να έχουν μεγάλη ζήτηση και έχουν περιορισμένη παραγωγή.

Είναι επίσης ένας τρόπος να περιμένετε. Πρόσφατα παραδείγματα απεικονίζουν απόλυτα αυτή την ιδέα: Alpine A110, Jaguar I-Pace, Polestar 1.

Είναι η σειρά της Audi λοιπόν να χρησιμοποιήσει την τεχνική αυτή για το ηλεκτρικό SUV της, το e-tron. Η γερμανική εταιρεία έχει θέσει ήδη σε λειτουργία έναν ιστότοπο σε απευθείας σύνδεση [δείτε για παράδειγμα το γαλλικό site, μιας και ελληνικό δεν βρήκαμε] για να επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους να κάνουν την κράτησή τους, ενώ το αυτοκίνητο δεν έχει καν παρουσιαστεί. Μια γεύση του e-tron δόθηκε στις αρχές του μήνα, με ένα στόλο πρωτοτύπων στους δρόμους της Γενεύης κατά τη διάρκεια του Mondial de l’Automobile. Η επίσημη παρουσίασή του προγραμματίζεται για τον Αύγουστο.




Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει το e-tron, να ξέρετε ότι πρέπει να καταβάλετε προκαταβολή €2.000. Αν μπείτε στη διαδικασία και ύστερα το μετανιώσετε να γνωρίζετε ότι δεν είναι μη αναστρέψιμη, αν για παράδειγμα σας τρομάξει η τελική τιμή, με επιστροφή της προκαταβολής. Η προ-κράτηση θα επικυρώσει πραγματικά την παραγγελία στην προεπισκόπηση του e-tron, πριν από το άνοιγμα των παραγγελιών στο κοινό. Θα είναι επίσης ένας τρόπος να είστε μεταξύ των πρώτων πελατών που θα παραδοθούν τα αυτοκίνητα, όταν η παραγωγή θα ξεκινήσει στο τέλος του 2018, στο εργοστάσιο των Βρυξελλών.

Να θυμίσουμε ότι το e-tron θα έχει ισχύ περίπου 500 άλογα και η Audi έχει υποσχεθεί αυτονομία περίπου 500 km με μια φόρτιση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube