Ford Everest: Το SUV αδελφάκι του νέου Ranger [video]

Ford Everest: Το SUV αδελφάκι του νέου Ranger [video]

H Ford έδωσε στη δημοσιότητα video που απεικονίζει τη νέα γενιά του Everest στην τελευταία φάση εξέλιξης του.

Η Ford δημοσίευσε ένα video που απαθανατίζει το νέο Everest στην τελευταία φάση της εξέλιξης του. Το SUV αδελφάκι του Ford Ranger θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές συμπεριλαμβανομένου της Αυστραλίας, της Ταϊλάνδης και των Φιλιππίνων. Θα διατεθεί και στην Ινδία αλλά με την ονομασία Endeavour.

To πρωτότυπο που πρωταγωνιστεί στο βίντεο είναι καμουφλαρισμένο αλλά είναι εμφανές ότι μοιράζεται πολλά από τα πάνελ όπως και το εμπρός μέρος του, με το νέο pick-up της Ford.

Ford Everest

Μέχρι στιγμής ο κατασκευαστής με το μπλε οβάλ δεν έχει δημοσιεύσει εικόνες από το εσωτερικό του αλλά αναμένεται να προέρχεται και αυτό από το Ranger. Θυμίζουμε ότι στο εσωτερικό του τελευταίου ξεχωρίζει μία μεγάλη οθόνη αφής 10,1” ή 12”, ανάλογα με την έκδοση, η οποία χρησιμοποιεί την τελευταία γενιά infotainment SYNC 4. Εξαιτίας της SUV σχεδίασης του, ο χώρος των πίσω επιβατών θα είναι αυξημένος συγκριτικά με το επαγγελματικό Ranger.

Το νέο Everest, όπως και το νέο Volkswagen Amarok, θα βασίζεται εξ ολοκλήρου στο Ford Ranger. Kάτι που αυτομάτως σημαίνει ότι πιθανότατα θα χρησιμοποιεί και τα μηχανικά σύνολα του pick-up.

Ford Everest

Σημειώνουμε ότι η νέα γενιά του Ranger εξοπλίζεται με δύο εν σειρά τετρακύλινδρα σύνολα δίλιτρων ντίζελ με ένα η δύο τούρμπο. Για χάρη του μοντέλου οι άνθρωποι της εταιρίας εξέλιξαν και μια κορυφαία έκδοση που θα φοράει έναν τρίλιτρο τουρμποντίζελ.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το αμερικάνικο SUV θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επίσημο ντεμπούτο του, το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube