Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Renault Zoé

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Renault Zoé

Έρχεται το φθινόπωρο του 2019 με φρεσκαρισμένη εμφάνιση και τεχνολογικές προσθήκες.

Η πρώτη φωτογραφία του ανανεωμένου Renault Zoé το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2019, διέρρευσε μέσω της ιστοσελίδας Foro Coches, αποκαλύπτοντας μικρές διαφορές σε σύγκριση με το σημερινό μοντέλο.

Όπως βλέπουμε από την εικόνα, οι επεμβάσεις εντοπίζονται στον ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα που απέκτησε πιο συμβατικές εισαγωγές αέρα υιοθετώντας την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Renault. Νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα με ελαφρώς διαφοροποιημένο σχήμα και πιο σύγχρονα γραφικά LED. Η εικόνα συμπληρώνεται από τα νέα σχέδια τροχών και τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό, το ανασχεδιασμένο ταμπλό θα παραπέμπει έντονα στο νέο Renault Clio με τη μεγάλη οθόνη αφής σε κάθετη διάταξη και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Στον εξοπλισμό θα προστεθούν επίσης συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2. Όσο για τα μηχανικά μέρη, δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξουν αλλαγές στη μπαταρία ή αν θα προσφέρεται μια έκδοση με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία.

Renault Zoe

Το Zoé παρουσιάστηκε σε μορφή παραγωγής στην Έκθεση Γενεύης το 2012, και έκτοτε έχει δεχθεί μικρές ανανεώσεις στα μηχανικά του μέρη. Τα πρώτα μοντέλα με μπαταρία 22 kWh είχαν αυτονομία 210 km η οποία το 2015 αυξήθηκε στα 240km, ενώ από το 2016 η προαιρετική μπαταρία 41 kWh ανέβασε ακόμα περισσότερο την αυτονομία στα 400 km (NEDC). Από το Δεκέμβριο του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, το ZΟΕ είχε πουλήσει πάνω από 133.000 μονάδες στην αγορά της Ευρώπης.

Το ανανεωμένο Renault ZOE θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην αγορά τα νέα ηλεκτρικά σουπερμίνι Opel Corsa-e και Peugeot e-208, με θέλγητρο την ανταγωνιστική τιμολόγηση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube