Έρχεται το υβριδικό Dacia Jogger

Έρχεται το υβριδικό Dacia Jogger

Η Dacia θα παρουσιάσει στην Έκθεση του Παρισιού την υβριδική έκδοση του Jogger, με το εξηλεκτρισμένο 7θέσιο να κυκλοφορεί στις αγορές μέσα στο 2023.

Dacia Jogger

Η Dacia θα παρουσιάσει στην Έκθεση του Παρισιού που θα ανοίξει τις πόρτες της στις 17 Οκτωβρίου, την υβριδική έκδοση του Jogger. Το 7θέσιο οικογενειακό θα είναι και το πρώτο υβριδικό μοντέλο που λανσάρει ο κατασκευαστής στην αγορά. 

Κάτω από το καπό της νέας έκδοσης του Jogger θα βρίσκεται το υβριδικό σύστημα του Renault Clio E-TECH Hybrid. Το σύνολο αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ και έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 1.6 lt που προσφέρουν συνδυαστική απόδοση 140 PS.

Dacia Jogger

Μέχρι στιγμής, η γκάμα κινητήρων του Dacia Jogger περιλαμβάνει ένα 1.000άρι τρικύλινδρο τούρμπο μοτέρ διαθέσιμο με βενζίνη ή με διπλό καύσιμο (βενζίνη και LPG), απόδοσης 110 και 100 PS αντίστοιχα. 

Η Dacia πάντως έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει στο μέλλον και plug-in υβριδική έκδοση του Jogger, που θα υιοθετεί το σύνολο που συναντάμε στο Renault Captur E-TECH Plug-In Hybrid.

Το υβριδικό Dacia Jogger θα κυκλοφορήσει στις αγορές μέσα στο 2023.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube