Έρχεται τον Οκτώβριο το ηλεκτρικό Citroën C3

Έρχεται τον Οκτώβριο το ηλεκτρικό Citroën C3

Το νέο Citroën C3 θα κάνει ντεμπούτο τον Οκτώβριο και η γκάμα του θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά το αμιγώς ηλεκτρικό ë-C3.

Citroën C3

Η ώρα για το νέο Citroën C3 πλησιάζει, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Γάλλος κατασκευαστής ετοιμάζεται να αποκαλύψει τον ερχόμενο Οκτώβριο την τέταρτη γενιά του C3, με την γκάμα του δημοφιλούς σουπερμίνι να περιλαμβάνει για πρώτη φορά το αμιγώς ηλεκτρικό ë-C3.

Με το τελευταίο, η Citroën ευελπιστεί να ριχτεί στη μάχη των προσιτών ηλεκτρικών αντιμετωπίζοντας μοντέλα όπως το VW ID.2all που θα παρουσιαστεί αργότερα από τον γερμανικό όμιλο. 

Σε επίπεδο εμφάνισης, το νέο C3 θα έχει αρκετές στιλιστικές επιρροές από το πρωτότυπο Oli και θα έχει μήκος περίπου 4 m.

 Citroen C3

Όσο για την ηλεκτρική του έκδοση, η Citroën υπόσχεται ότι θα είναι άνετη, θα εξοπλίζεται με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και θα προσφέρει αυτονομία που θα ξεπερνά τα 300 km.

Τέλος, σε δηλώσεις του στο βρετανικό Autocar, ο CEO της μάρκας Thierry Koskas, ανέφερε ότι το νέο C3 θα διαθέτει μια απλοποιημένη γκάμα που θα αποτελείται από τρία επίπεδα εξοπλισμού με το καθένα από αυτά να μπορεί να συνδυαστεί με πέντε επιλογές από τον προαιρετικό εξοπλισμό. 

Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτό θα κάνει την αγορά του αυτοκινήτου πιο απλή, χωρίς οι πελάτες να αναγκάζονται να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικούς συνδυασμούς εξοπλισμού.

Πηγή: Autocar

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube