Έρχεται στην Ευρώπη το Jeep Wrangler 4xe

Έρχεται στην Ευρώπη το Jeep Wrangler 4xe

Η plug-in hybrid έκδοση του Jeep Wrangler αναμένεται στη Γηραιά Ήπειρο μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Η Jeep ανακοίνωσε την επερχόμενη άφιξη του Wrangler 4xe στην Ευρωπαϊκή αγορά, η οποία είναι προγραμματισμένη για την άνοιξη του 2021.

To Wrangler 4xe που παρουσιάστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Detroit και κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ, θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας plug-in hybrid μοντέλων της Jeep δίπλα στα Renegade 4xe και Compass 4xe.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Jeep Wrangler 4xe με σύστημα Plug-in Hybrid [video]

Το υβριδικό σύστημα κίνησης αποτελείται από τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2,0 λίτρων, αυτόματο κιβώτιο TorqueFlite 8 σχέσεων, δύο ηλεκτροκινητήρες (μια υδρόψυκτη γεννήτρια-δυναμό στον κινητήρα και ένα δεύτερο ηλεκτρικό μοτέρ στο σαζμάν) και μια μπαταρία 400 volt χωρητικότητας 17 kWh με τεχνολογία NMC (νικελίου, μαγνησίου, κοβαλτίου) που είναι τοποθετημένη κάτω από το πίσω κάθισμα. Η συνδυαστική απόδοση αγγίζει τους 380 PS ενώ η ηλεκτρική αυτονομία φτάνει τα 50 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Το πρώτο Wrangler παραγωγής που έχει δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια διατηρεί τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες που είναι συνυφασμένες με το όνομά του, ενισχυμένες από τη ροπή των ηλεκτροκινητήρων. Παράλληλα με το Plug-in Hybrid σύστημα, το Wrangler 4xe, θα έχει πλουσιότερο εξοπλισμό, καλύτερη συνδεσιμότητα και περισσότερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

[Πηγή: Stellantis]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube