Έρχεται μια ακόμα σπορ έκδοση για το Volkswagen Golf

Έρχεται μια ακόμα σπορ έκδοση για το Volkswagen Golf

H Volkswagen μας προετοιμάζει για μια ακόμη έκδοση επιδόσεων του Golf, η οποία θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο.

VW Golf

Η Volkswagen δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα teaser για μια νέα σπορ έκδοση του Golf, η οποία θα κάνει ντεμπούτο τον Φεβρουάριο.

H ανάρτηση περιλαμβάνει εικόνα της σιλουέτας του αυτοκινήτου και την περιγραφή «Notably Fast Transporter», χρησιμοποιώντας μια φράση που έχει τα ίδια αρχικά με τα NFT τα οποία βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο.

Το γερμανικό χάτσμπακ ήδη διατίθεται στις εκδόσεις GTD, GTE, GTI και την κορυφαία τετρακίνητη έκδοση με την επιγραφή R. Η περιγραφή σε συνδυασμό με την πίσω αεροτομή που διακρίνεται στη φωτογραφία μας προϊδεάζει για μια ακόμα πιο γρήγορη έκδοση από το R.

Αρκετές είναι οι φήμες που θέλουν την επιστροφή της εμπνευσμένης από το μηχανοκίνητο αθλητισμό έκδοσης GTI TCR. Θυμίζουμε ότι η τελευταία κυκλοφόρησε με την έβδομη γενιά του μοντέλου έχοντας χαμηλότερο βάρος και περισσότερη ισχύ από το συμβατικό GTI, αλλά και εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά.

VW Golf

Από την άλλη, κάποιοι εικάζουν πως το πόστ του Γερμανού κατασκευαστή αφορά την παρουσίαση του Golf R στις ΗΠΑ. Η κορυφαία έκδοση του Golf έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό στην ευρωπαϊκή αγορά και αναμένεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο της και στις ΗΠΑ.

Όπως και να έχει, το λανσάρισμα του εν λόγω Golf έρχεται τον επόμενο μήνα. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για να μάθουμε εάν πρόκειται για μια καθαρόαιμη έκδοση του Golf που θα αφορά την αγορά μας ή το αμερικάνικο λανσάρισμα του τετρακίνητου R.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube