Έρχεται ηλεκτρικό σπόρτσκαρ από την Mercedes-AMG

Έρχεται ηλεκτρικό σπόρτσκαρ από την Mercedes-AMG

Στα σκαριά βρίσκεται ηλεκτρικό σπόρτσκαρ από την Mercedes-AMG με περισσότερες πληροφορίες να δημοσιεύονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Mercedes-AMG

Είναι γεγονός ότι τα σπόρτσκαρ δεν πρόκειται να γλυτώσουν από τον εξηλεκτρισμό. Με την Porsche να έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η νέα γενιά των Cayman και Boxster θα πωλείται αποκλειστικά ως ηλεκτρική, και τα ηλεκτρικά hypercar όπως το Rimac Nevera να τραβούν τα βλέμματα, δεν γίνεται η Mercedes-AMG να απέχει από τον χορό των σπορ ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μιλώντας στο βρετανικό Auto Express, o επικεφαλής του τμήματος τεχνολογίας και ανάπτυξης της Mercedes-Benz, Markus Schaefer, δήλωσε ότι «ενώ το Vision EQXX είχε ως απόλυτο στόχο την αποδοτικότητα, η επόμενη δημιουργία μας θα έχει σπορ χαρακτήρα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τα γρήγορα ηλεκτρικά μοντέλα που θα έρθουν στο άμεσο μέλλον».

Mercedes-AMG

Τέλος, ο Schaefer πρόσθεσε ότι η ομάδα του έχει πολλές διαφορετικές ιδέες για το πως θα εκτελεσθεί η συνταγή του ηλεκτρικού σπόρτσκαρ, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει στην αποκάλυψη περισσότερων στοιχείων.

Περισσότερες πληροφορίες για το ερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό σπορτσκαρ με την υπογραφή του Affalterbach θα δημοσιευτούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube