Έρχεται το εξηλεκτρισμένο Jeep Wrangler 4xe [video]

Έρχεται το εξηλεκτρισμένο Jeep Wrangler 4xe [video]

Δείτε το νέο teaser για την έκδοση plug-in hybrid του Jeep Wrangler.

Η Jeep φαίνεται πως κάνει ό,τι μπορεί για να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από τη μεγάλη πρεμιέρα του Ford Bronco που έγινε σήμερα, καθώς εκτός από το Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept με κινητήρα V8 δημοσίευσε ένα teaser για την επερχόμενη plug-in hybrid έκδοση του Wrangler με το σύστημα 4Xe!

Τo εξηλεκτρισμένο Wrangler που είχαμε δει σε μορφή πρωτοτύπου στην έκθεση CES του 2020, εμφανίζεται στο βίντεο να ταξιδεύει στην άγρια δύση χωρίς ήχο κινητήρα, κάτι που μας προετοιμάζει για δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης. Το έξυπνο διαφημιστικό τρικ με τα άγρια άλογα που κοιμούνται ίσως παραπέμπει στο έμβλημα του ανταγωνιστικού Ford Bronco.

Σε αυτή τη φάση δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το υβριδικό σύστημα κίνησης, όμως είναι πολύ πιθανό το Wrangler 4Xe να συνδυάζει τον V6 3,6 λίτρων με ένα ηλεκτροκινητήρα και μια μπαταρία. Η νέα έκδοση του Wrangler αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα πριν από το τέλος του 2020, καθώς ο "πόλεμος" των καθαρόαιμων τετρακίνητων στην αμερικανική αγορά έχει ανάψει για τα καλά!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube