Audi A8: Επικείμενη ανανέωση για τη γερμανική λιμουζίνα

Audi A8: Επικείμενη ανανέωση για τη γερμανική λιμουζίνα

Η ναυαρχίδα της Audi φρεσκάρεται για να αντιμετωπίσει καλύτερα τον ανταγωνισμό.

Η Audi ετοιμάζεται να παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του A8 μέσα στους επόμενους μήνες, η οποία θα αποκτήσει φρεσκαρισμένη σχεδίαση και μικρές τεχνολογικές προσθήκες για να συνεχίσει την εμπορική της πορεία.

Να θυμίσουμε πως η πέμπτη γενιά του Audi A8 (D5) παρουσιάστηκε το 2017, ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας του Volkswagen Group. Παρόλα αυτά, τέσσερα χρόνια μετά από την πρεμιέρα ο ανταγωνισμός στην κατηγορία των πολυτελών σεντάν είναι μεγάλος, κυρίως με την έλευση της Mercedes-Benz S-Class.

Οπως βλέπουμε από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της σελίδας kolesa.ru, οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές αλλαγές στο A8 θα εντοπίζονται στη μάσκα, με νέα γραφικά και εντονότερο σκαλοπάτι για τα φώτα Matrix LED, διαφορετικό φόντο για τη γρίλια Singleframe και νέα διακοσμητικά από χρώμιο για τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα. Όλα αυτά θα φέρουν το A8 πιο κοντά στα πρότυπα των νέων μοντέλων της Audi. Τηρώντας το δόγμα που θέλει συντηρητικές σχεδιαστικές ανανεώσεις για τις λιμουζίνες, το προφίλ όπως και η ουρά θα έχουν ελάχιστες διαφορές σε σύγκριση με το υφιστάμενο μοντέλο.

Δε γνωρίζουμε αν η Audi έχει ετοιμάσει ανανέωση της γκάμας κινητήρων της λιμουζίνας της, όμως είναι πιθανό να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube