Επίσημο: SEAT Tarraco FR PHEV με 245 PS

Επίσημο: SEAT Tarraco FR PHEV με 245 PS

Το ισχυρότερο Tarraco είναι επαναφορτιζόμενο υβριδικό με 50 km ηλεκτρικής αυτονομίας.

Ξεχάστε το βελτιωμένο Tarraco της ABT, καθώς η SEAT παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη τη νέα ισχυρότερη έκδοση του μεγάλου της SUV - το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Tarraco FR PHEV με συνδυαστική απόδοση 245 PS και 400 Nm ροπής.

SEAT Tarraco FR PHEV

Το κορυφαίο Tarraco με το έμβλημα FR συνδυάζει τον τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.4 TSI με απόδοση 150 PS με έναν ηλεκτροκινητήρα 116 PS. Το Tarraco FR PHEV επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε 7,4" ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 217 km/h. Παρόλα αυτά, οι εκπομπές C02 διαμορφώνονται κάτω από τα 50g/km (κύκλος WLTP).

Επιπλέον, η μπαταρία 13 kWh προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία που ξεπερνά τα 50 km.

SEAT Tarraco FR PHEV

Το πακέτο εξοπλισμού FR που επίσης κάνει πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη περιλαμβάνει ζάντες 19" (προαιρετικά 20"), προεκτάσεις των φτερών, αεροτομή και εμβλήματα FR στη γρίλια και την πόρτα του χώρου αποσκευών. Νέα είναι και η απόχρωση Fura Grey που προστίθεται στη χρωματική παλέτα.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τη μεγαλύτερη οθόνη αφής 9,2", ηλεκτρικά καθίσματα τύπου bucket για οδηγό και συνοδηγό, αλουμινένια πεντάλ και σπορ τιμόνι με το έμβλημα FR.

SEAT Tarraco FR PHEV

Η εμπορική πορεία του νέου SEAT Tarraco FR PHEV θα ξεκινήσει μέσα στο 2020, μαζί με το επίπεδο εξοπλισμού FR που θα είναι διαθέσιμο και στις υπόλοιπες εκδόσεις. Το μοντέλο είναι μέρος του στρατηγικού σχεδίου για εξηλεκτρισμό της γκάμας της ισπανικής εταιρείας που περιλαμβάνει έξι ηλεκτρικά και επαναφορτιζόμενα υβριδικά μοντέλα των SEAT και CUPRA μέχρι το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: SEAT Tarraco 1.5 TSI 150 PS ACT

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube