Η ABT βελτιώνει το SEAT Tarraco

Η ABT βελτιώνει το SEAT Tarraco

Η πετρελαιοκίνητη έκδοση του ισπανικού SUV αποκτά περισσότερη δύναμη και ζάντες μεγαλύτερης διαμέτρου.

Το SEAT Tarraco μπορεί να μην είναι η πρώτη επιλογή όσων ενδιαφέρονται για τις επιδόσεις και τη σπορ οδική συμπεριφορά, όμως αυτό δεν εμπόδισε την ABT Sportsline από το να παρουσιάσει το δικό της βελτιωτικό πακέτο για το επταθέσιο SUV μήκους 4,74 m.

Χάρη στο ABT Engine Control (AEC), η απόδοση του τετρακύλινδρου πετρελαιοκινητήρα 2.0 TDI ανεβαίνει στους 220 PS (από 190 PS) ενώ η ροπή φτάνει τα 440 Nm (από 400 Nm). Η δύναμη μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG 7 σχέσεων. Παρά το βάρος των 1,8 τόννων, το Tarraco επιταχύνει από τα 0-100km/h σε 8" σε εργοστασιακή μορφή, με το πακέτο της ABT να προσφέρει μια ελαφρώς βελτιωμένη τιμή. 

SEAT

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Test drive: SEAT Tarraco 1.5 TSI 150 PS ACT

Εκτός από τον κινητήρα, η ABT προσφέρει και μια γκάμα από μεγαλύτερες ζάντες που δίνουν μια σπορ νότα στην εμφάνιση του Tarraco, παρόλο που μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα σχέδια DR (19"-21") με δέκα ακτίνες και σχεδιασμό που παραπέμπει σε τουρμπίνα, αλλά και τις ER-C (19"-20"), FR (20") και GR (20"), όλα τους με τα αντίστοιχων διαστάσεων ελαστικά επιδόσεων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube