Επίσημο: Ανανεωμένο FIAT Toro

Επίσημο: Ανανεωμένο FIAT Toro

Το pick-up της FIAT δέχεται ένα φρεσκάρισμα μετά από 5 χρόνια στην αγορά.

Το FIAT Toro, το pick-up της ιταλικής φίρμας που κυλοφορεί στην αγορά της Βραζιλίας, πρωτοπαρουσιάστηκε το 2016 οπότε εν έτει 2021 είχε έρθει η στιγμή για αισθητική και τεχνολογική ανανέωση.

Το ανανεωνένο Toro ξεχωρίζει από την ανασχεδιασμένη μάσκα με full-LED φώτα, τη νέα γρίλια που ενσωματώνει το έμβλημα της FIAT, τους λεπτότερους προβολείς ομίχλης και τη διαφορετική ποδιά. Ανάλογα με την έκδοση - Endurance, Freedom, Volcano, Ranch και Ultra - το pick-up έχει διαφορετικό προφυλακτήρα εμπρός, νέα σχέδια τροχών  από 16" έως 18" και πληθώρα αξεσουάρ (κάλυμμα καρότσας, σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, ράμπες οροφής κτλ). Με αυτό τον τρόπο εξυγχρονίζεται και έρχεται πιο κοντά στο μικρότερο αδερφάκι του, FIAT Strada το οποίο παρουσιάστηκε το 2020.

FIAT Toro

Στο εσωτερικό βρίσκουμε νέα οθόνη αφής για το infotainment με διαγώνιο 7", 8,4" ή 10,1" στην κορυφαία έκδοση, καθώς και ψηφιακό πίνακα οργάνων 7" που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο FIAT Strada

Κάτω από το καπό βρίσκουμε το νέο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.3 GSE Turbo που αποδίδει 185 PS και 270 Nm (180 PS με εθανόλη) Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων. Παραμένει επίσης διαθέσιμος ο βασικός βενζινοκινητήρας 1.8 16v E-Torq Flex με 140 PS από το προηγούμενο μοντέλο, αλλά και ο  turbo-diesel 2,0 λίτρων με 170 PS και 350 Nm που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτο 9 σχέσεων και τετρακίνηση. Να θυμίσουμε πως το FIAT Toro βασίζεται σε αυτοφερόμενο πλαίσιο, έχει μήκος 4.915 mm και μεταφορικές δυνατότητες 1.000 kg.

Η τιμή του ανανεωμένου FIAT Toro ξεκινά από τα 114.590 δολλάρια Βραζιλίας που αντιστοιχούν σε 17.455 ευρώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube